Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Könnyebben elkezd rohadni az...

Könnyebben elkezd rohadni az autó ha az udvaron van és nem garázsba?

Figyelt kérdés

2017. nov. 5. 00:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tesz jót az alváznak, az biztos. Még a téglaburkolaton is átmegy a talajpára, mégpedig folyamatosan! Akár tél van, akár nyár.
2017. nov. 5. 12:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam fedett autóbeálló van, ami lábakon álló fedett ácsszerkezet. Az alja térkő, két oldalról házfal védi, szemből (onnan járok be) nyitott. Van garázs is, de az hátul, és ugye az ember hajlamosabb az egyszerű megoldást választani, és én elég sokat megyek ahhoz, hogy egy idő után lusta legyek két kaput nyitni.

Amit eddig tapasztaltam: Ha vizes autóval megyek haza, a fedett kinti beálló alatt sokkal gyorsabban szárad le a kocsi, mint a garázsban. (Igen, télen is, mínuszban!)Átfújja a szél, átszellőzik, és már száraz is. A benti garázsomban (nem fűtött) még másnap is tiszta víz a kocsi, és az ablakon látni mennyi pára van a helyiségben, mert folyik a víz a garázs ablakán.

Most már csak akkor viszem be oda az autót, ha több napig nem kell, és száraz. Amit eddig tapasztaltam, az annyi, hogy egészségesebb sokkal egy jól szellőző fedett beálló, mint a zárt, de nem fűtött garázs.

2017. nov. 5. 13:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Nelos kocsim kint àll évek óta a hàz elött betonon és nem rohad és az elöző tulajnàlis kint àllt mindig . A màsik kocsim az mindig is a fűtött garàzsban lakott és lakik neki sincs semmi baja se rozsda se semmi igaz télen végig garàzsban van és tavasszal veszem ujra hasznàlatba
2017. nov. 5. 16:38
 14/14 A kérdező kommentje:
szóval akkor ha betonra állok az jó neki?
2017. nov. 5. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!