Könnyebben elkezd rohadni az autó ha az udvaron van és nem garázsba?
Nálam fedett autóbeálló van, ami lábakon álló fedett ácsszerkezet. Az alja térkő, két oldalról házfal védi, szemből (onnan járok be) nyitott. Van garázs is, de az hátul, és ugye az ember hajlamosabb az egyszerű megoldást választani, és én elég sokat megyek ahhoz, hogy egy idő után lusta legyek két kaput nyitni.
Amit eddig tapasztaltam: Ha vizes autóval megyek haza, a fedett kinti beálló alatt sokkal gyorsabban szárad le a kocsi, mint a garázsban. (Igen, télen is, mínuszban!)Átfújja a szél, átszellőzik, és már száraz is. A benti garázsomban (nem fűtött) még másnap is tiszta víz a kocsi, és az ablakon látni mennyi pára van a helyiségben, mert folyik a víz a garázs ablakán.
Most már csak akkor viszem be oda az autót, ha több napig nem kell, és száraz. Amit eddig tapasztaltam, az annyi, hogy egészségesebb sokkal egy jól szellőző fedett beálló, mint a zárt, de nem fűtött garázs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!