Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy váljak emg az autómtól?

Hogy váljak emg az autómtól?

Figyelt kérdés

Van egy vw golf 4-es 1.9 pd tdi autóm 950-ért vettem, fél év alatt kb 600 ezer ftt értétű bajai jöttek ki és még meg is törtem. A kérdésem az, hogy váljak meg tőle? Törés után megcsináltattam, de azon kívül kuplung bajos, futómű szétesik alatta, rohad is, és egy kalap szar is stb stb.. Kereskedőnek adjam el? Bontóba? Adjam le vasba? Nem érdekel, hogy elbukok az egész árat, azt se ha csak 100 ezer ftot kapok érte, rohadtul meg akarok tőle szabadulni, egy vasat nem fogok rá költeni.

Melyik a leggyorsabb és legjobb megoldás?

2017. nov. 4. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Kereskedő keveset fog mondani, bontóba még kevesebbet adnak, inkább hirdesd meg neten.
2017. nov. 4. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Megmondom az őszintét, nem akarok senkire ekkora fostalicskát rásózni.
2017. nov. 4. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
VWs rajongó csoportba írd ki eladásra a hibáival , majd ha nem kell senkinek bontsd meg és így hirdesd . 4 kilóért elmegy mindenféle verzióban .
2017. nov. 4. 19:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönm!
2017. nov. 4. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Botás a maradék meg vastelep
2017. nov. 5. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!