Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy ne váljak egy őrült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne váljak egy őrült féltékenykedő nővé?

Figyelt kérdés

Újabban minden este azt álmodom, hogy a párom hűtlen, és ebben a fényben telik a reggelem is. Kezdem azt hinni, hogy megőrültem.

Nem élünk együtt, csak hétvégén alszik velem, nem látogatjuk egymás családját sem (nem akarja). Most beszervezett 2-3 rendszeres külön-programot és én ezt valahogy nem bírom feldolgozni. Zavar és bosszant. Mondtam már neki, de szerinte felfújom a dolgot, ennyivel zárta a témát.

Sohasem voltam a féltékenykedő típus, és nem is akarok az lenni, ez magától jön és utálom.

2017. nov. 1. 07:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt javaslom Te is szervezz programot akkor kulon. Ha pedig szorosabbra venned a kapcsolatotokat,beszelgess vele arrol is.talan tobbszor kellene egyutt aludnotok,hogy jobban.bizz benne.ha pedig jo igy de.megis feltekeny vagy akkor az elobb utobb tenyleg megorit es ot.is es akar veget vethet a kapcsolatnak is ha nem eleg eros.vagy tenyleg megcsal.ordogi kor.vagy bizz meg benne teljesen vagy ha o.ennyivel letudja akkor ujra beszelj vele oszinten komolyabban mert igy csak orlodsz
2017. nov. 1. 07:21
 2/5 mikeXxX ***** válasza:
78%
Szeretem hogy az emberek miket neveznek kapcsolatnak 😊 . Bocsi de ez számomra nem kapcsolat max hétvégi d pajtik vagytok . 38f
2017. nov. 1. 07:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne az ólmokból indulj ki, a viselkedésében is van épp elég aggasztó.

Ritkán vagytok együtt, az a családtól való elzárás se egészen OK, az új programjai se, meg főleg, hogy minderről nem lehet vele beszélni.

2017. nov. 1. 07:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Az álmoknak igenis van jelentése, még ha nem is a klasszikus "álomfejtős" értelemben. Érzed, hogy valami nincs rendben, a tudatod (tudatalattid?) jelentős részét lefoglalja a dolog, valószínűleg ezért álmodsz erről ilyen gyakran (meg úgy általában is). Érdemes ezt megbeszélni a pároddal, vagy ha nem lehet, akkor tovább nyomozni, hogy mi lehet az oka- nem mondhatjuk, hogy nem ad alapot a bizalmatlanságra.
2017. nov. 1. 08:29
 5/5 anonim ***** válasza:
54%

"csak hétvégén alszik velem, nem látogatjuk egymás családját sem (nem akarja)."

Nem akar ő semmi komolyat tőled csak hétvégén megd..ni. Szerintem gondolkodj el azon, hogy erre van-e szükséged, ha nem, akkor keress valaki mást, aki nem csak használ.

2017. nov. 1. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!