Most készülök autót venni, hitelátvállalással. Az autón kb 1.6M lehet még. Mennyibe lehet nekem az átírás a papírmunka? és hogy szabadúljak meg addig leggyorsabban jelenlegi autómtól?
akitől veszem az autót neki adok 500.000 kp-t a szélvédő megrepedt de annak a cseréjét levonjuk a pénzből. kb így mire az én nevemen lessz és nekem jön a törlesztő csekk mennyibe fáj majd nekem?150,000 kijövök?
és kell eredetiség vizsga? 2006-os autónál?
Így nem szabad autót venni!!!
Ha nem tudod konkrétan mennyi hitel van rajta, hogy tudtok pénzügyileg korrekt megállapodát kötni?
Ha devizahitel van rajta, nem mindegy az árfolyam sem, mert egy gyengébb forintnál a tőkekintlevőség sokkal nagyobb lesz forintba átszámolva.
Igen, kell eredetvizsgálat, és a bank is meg fogja vizsgálni a hitelképességedet, addig amíg nem hagyta jóvá a tulajdonosváltást, egy fillér kp-t sem szabad odaadnod a mostani tulajnak!!
És rengeteg olyan ajánlat van a piacon , ahol pár éves autókat nulla képével átadnak, csak a hitelátvállalás miatt.
Ha hitelképes vagy, sokkal jobb úgy venni, mint hogy még 500 ezret fizetsz is, meg egy régi rossz kondíciós hitelt átveszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!