Opel corsa C 1.2 2002-es autómat szeretném tuningolni. Milyen méretű sportfelnit vehetek hozzá?
Jelenleg 175/65R14-es kerék van rajta, gyári felnis. Kicsit sportosabb megjelenést szeretnék neki kölcsönözni (meg az sem árt, ha ennél jobban tapad...), így szélesebb, laposabb gumit tennék rá, milyen méretű felnit rendelhetek és milyen legyen a kerékméret? (nagyon megültetni nem szeretném, esetleg elől 6, hátul 4 cm, de ez még képlékeny).
Másik kérdésem, melyik ajánlott és mi a különbség? HD alufelni, lemezfelni, alufelni?
... Lány vagyok, így magyarázzátok el légy szíves... :)
Nagggyon köszi!!!
De most nem feltétlen ennyire gondoltam, driftelni a Trabival is lehet meg egy rossz 1.2-es Corsával is. Még mindig a kerékméretek érdekelnének, meg a felnik, ha esetleg valaki tudna segíteni.
"driftelni a Trabival is lehet meg egy rossz 1.2-es Corsával is."
Ezt a mondatot olvasva szerintem itt be is fejezhetjük az érdemi társalgast.........
Ha meg továbbra is ennyire felnizni akarsz akkor ajanlanek egy google keresest a gumiméret váltó kifejezésre!Ha nem tudod vagy nem érted hogy ott mit hogy meg miért kell kitölteni akkor inkább tényleg vegyél egy új hajvasalót vagy táskát ennek a felni projektnek az árából.....és ezt most minden rosszindulat nélkül mondom!
A 6 centi ültetés már nagyon sok. Én a 35mm-es ültetőrugóimmal imádkozom, hogy a rendőrök messziről elkerüljenek, mert az én autómnál más az is feltűnő.
Be kellene papíroztatni ugye, de az egy hosszadalmas, itthon szinte ellehetetlenített folyamat. A következő autómban állítható futómű lesz, és be is lesz papírozva, de a mostanim egy 1.6-os, és ezzel nem szeretném bejárni ezt az utat.
C Corsa alá 15-ösnél nagyobb felnit nem tennék, ha azt szeretnéd, hogy menjen is(már amennyire tud). Erre ráguglizol, hogy milyen a váltóméret gumi, és milyen paraméterei vannak a gyári 15-ös felninek(ET, szélesség, agyméret).
De ha képeznéd magad autók terén, akkor olvass autós oldalakat, nézz youtube-on akár szerelős videókat stb. Nézd meg wikin, hogy mi a drift, mentem keresztben már elsőkerekessel én is, hiába volt látványos, nem drift, mert az egy más fogalom. Szintén semmi rossz indulat.
A táskás dolog, meg a műköröm meg nem a r**anc megfelelője. Az csak a saját magadra való igényesség, de nyilván nem kell túlzásba vinni.
Alap chipet kell iratni a kocsira (motor ) esetleg egy direkt szürő , meg nézd meg a gyàri corsa C opc-ket gyàri feljine annak nagyon jól néz ki azthiszem az 16-os , meg ha ültetni akaraz akkor az opc gyàri rugi kellenek alà igaz nem egy nagy ültetés lenne , de feszesebb , amugy az opc kigeszitőji is jól mutatnak ( lökhàritok , hàtso kipudogo dob mert az opcnek ki jön a lökös alatt a kipufogó vége , spoiler )
Nem az a nagyobb gond hogy 1.2-es hanem hogy automata amiatt nem lehet belőlle érezhetően sok lóerőt ki hozni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!