Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem indul az autó, miért?...

Nem indul az autó, miért? Mercedes A170cdi 2002

Figyelt kérdés

Nemrég szerelöz vittem az autót, olyan problémával, hogy néha leáll magától. Ha üresben vagyok akkor is, illetve ha sebességbe volt és normál tempóval haladtam akkor is.

A szerelő nem talált benne semmilyen problémát, azt mondta valszeg villamossági hiba lehet, egyedül az izzítógyertya hiba volt aktív státuszban a diagnosztikain, viszont azt mondta, hogy ez nem okozhatja. Ez a probléma is elég fura volt, néha előjött, néha nem. Volt, hogy 6km alatt 3x is leállt, de volt, hogy 100km alatt egyszer sem. Viszont a tegnapi nap a következő történt. Egyszer csak szokásos módon leállt, aztán be sem indult. Tologattuk jobbra-balra akksit kivettem-betettem egyszer csak be tudtam indítani, nem tudni minek a hatására. Ma reggel viszont egyáltalán nem. Ez pontosan úgy néz ki, hogy gyújtást ráteszem (ami itt feltűnik, hogy minden kivilágít szokásos módon, viszont az izzító nem, ami eddig mindog felvillant ilyenkor 1-2 másodpercre) majd fordítom a kulcsot 3. állásba, de semmi sem történik. Nincs kattogó, hang sőt semmi más. Mintha nem is fordítanám a kulcsot, ugyanúgy gyújtásban marad az autó és ennyi.

2017. nov. 1. 08:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy jó elektromos szakember hamar megtudja állapitani hogy mi a probléma.

Lehet ha leveszed az akkusarut rövid időre, utána elfelejti a hibát. De aztán elő szokott megint jönni a hiba.

2017. nov. 1. 09:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Látom gázolaj üzemű. Első ízben cseréltesd ki illetve javíttasd az izzítógyertya témát, utána jöhet egy komplett üzemanyag rendszer tisztítás. Nekem a terepjáró is hasonló módon le-le állt, ott az egyik visszacsapó szelep zárt majdnem teljesen el és épphogy egy csöppet engedett át.
2017. nov. 1. 17:50
 3/3 Nemtomaaaaaaaaaaaaaa válasza:
Az A-osztálynak rengeteg baja lehet
2017. nov. 1. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!