Melyiket vennéd és miért? Bmw e38 (1994-2001), Mercedes w140 (1991-1999), Audi a8 (1994-2002)
a8 felejtős, mert nem rwd.
w140 és e38 közt meg kérdés mit szeretnél.
Ha dízel a bálna jobb döntés, elég megbízható tartós az a blokk és nincs kihegyezve, mint a tds.
Ha kis ccm vel beéred e38, mert bmw hez több és olcsobb az alkatrész meg extra bővízés és az m50-52-54 generácios sorhatok nagyon jó motorok, tény a merci M104 blokkja a kedvenc merci motorom csak a bálnához ha a motoron kivül nézzük drágább minden és nehezebben szerezhető, viszont a bálnában nyomatékosabb az M104, tehát ha nagyon sok felszereltséggel és nagyon jó állapottal akkor inkább w140 mint e38 6henger benzin esetén is.
v8 -t utálom azt nem vennék.
v12 nél meg egyformán pénztemető mind a kettő és a merci formavilágra nekem jobban tetszik így inkább azt viszont ha jó áron lenne egy e38 750 nem keresnék tovább w140-600 -t.
Összeségében a w140-e38 egyikkel se jársz rosszul ha van elég pénzed rájuk!(nem csak a vásárlásra, hanem a további kiadásokra is és hidd el nem kevés kiadások lesznek, nézd csak meg a totálkár rulettkerék harmadik részét pedig ott egy kis bálna van ami csak hathengeres és alig extrázott)
Audinál csak ez az egy kifogás létezik, hogy nem hátsókerekes, más ellenérvet nem is lehet felhozni?
Ja és hogy lehet egy V8-at utálni? :o
Semmiképpen sem vitázni akarok, csak érdekesek ezek a dolgok számomra.
izlések és pofonok, van olyan ismerősöm aki szintén szerelő és ő meg utálja az rwd -t, ha fizetnek neki akkor se és neki csak fwd kell :)
Ismerek olyat aki v8 van oda én utálom a v8 -t, mert kevésbé kiegyensolyozott mint egy sor6 vagy v12 és keskenyebb a fordulatszámtartománya is.
Persze a v8 nál alapjáraton már bődületes nyomaték....
Kinek mi :)
"Ebben az időben még egy holmi 7-es BMW-t vagy egy A8-at nem lehetett hasonlítani egy S-osztályhoz"
Mind a kettőt szeretem így nem akarok vitázni de bőven van olyan amiben az e38 jobb az w140 nél!
Viszont forditva is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!