B kategóriás vezetési órán hogy szokott lenni az első órákon? Az oktató és a tanuló van csak a kocsiban, vagy még mellette 2-3 másik tanuló is hátul? Mitől függ?
Egyik ismerősöm mondta, nála volt ilyen. Jó én még csak a 4 óránál tartok, de már most ki ver a víz emiatt. Miért kell oda egy harmadik személy? ! Arra nem gondoltak, h ez fusztrációt okozhat? Mert engem zavar,nagyon is! Most ott fog ülni hátul, és azt gondolja milyen ügye fogyort, szerencsétlen kis h*lye vagyok, biztos nem okos. Ha férfi lenne még okés, mert azok nem néznek le amiért nem a legújabb divat szerint öltözkődsz, vagy mert nem vagy "csajos"(festett korom, smink, válltáska, pamacsos kabát, szép cipo, vagy legalabb alap jártasság a kencék világában. Hat en elobb mesélek neki a csillagködökről, japán történelméről, amiket ismerek) igen lány vagyok, szociális közegben mindig mindenhol szorongok, de megtanultam eggyut élni vele,kezelni.
Dehogy egy harmadik, nem oktató személy a nyakamba szuszogjon es árgus, kifent szemekkel nézzen??! Ne!😭😭😭
40 orabol egyszer ultem mas mogott.
Egyetlen dolgot figyeltem: mit csinal jobban. Ha semmit, akkor alszom/bambulok.
Figyelmetlen volt a korforgalomban? Nem izgat, en sokkal durvabbakat csinaltam.
Általában 1 diák, egy oktató a felállás, kivéve vizsga alatt, mert akkor még a vizsgabiztos is beül.
De vannak kivételek.
Én például a gyakorlások alatt megbarátkoztam az egyik váltótárssal. Volt, hogy elkísértük egymást egy-egy útra. És vizsgázni is úgy mentünk, hogy találkoztunk az oktatóval egy megbeszélt helyen és onnan vitt minket a vizsgahelyre.
Számomra fontosak voltak ezek az alkalmak. Sokat tanultam abból is, ahogy a másik vezetett. Illetve sokszor útközben meg tudunk beszélni egy-egy adott helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!