Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B kategóriás vezetési órán...

B kategóriás vezetési órán hogy szokott lenni az első órákon? Az oktató és a tanuló van csak a kocsiban, vagy még mellette 2-3 másik tanuló is hátul? Mitől függ?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Egyik ismerősöm mondta, nála volt ilyen. Jó én még csak a 4 óránál tartok, de már most ki ver a víz emiatt. Miért kell oda egy harmadik személy? ! Arra nem gondoltak, h ez fusztrációt okozhat? Mert engem zavar,nagyon is! Most ott fog ülni hátul, és azt gondolja milyen ügye fogyort, szerencsétlen kis h*lye vagyok, biztos nem okos. Ha férfi lenne még okés, mert azok nem néznek le amiért nem a legújabb divat szerint öltözkődsz, vagy mert nem vagy "csajos"(festett korom, smink, válltáska, pamacsos kabát, szép cipo, vagy legalabb alap jártasság a kencék világában. Hat en elobb mesélek neki a csillagködökről, japán történelméről, amiket ismerek) igen lány vagyok, szociális közegben mindig mindenhol szorongok, de megtanultam eggyut élni vele,kezelni.

Dehogy egy harmadik, nem oktató személy a nyakamba szuszogjon es árgus, kifent szemekkel nézzen??! Ne!😭😭😭

2017. nov. 1. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan senki más nem tartózkodhat az autóban az oktatón és az épp vezető tanulón kívül (kivéve a vizsgán a vizsgabiztos). Én még sosem hallottam olyanról, hogy több tanuló ül hátul, nem annyira értem, hogy ennek mi lehet az oka. Nálunk sosem volt ilyen, egy fix helyen kellett találkozni az oktatóval, aki egymás után fogadta a tanulókat. Az egyik kiszállt, ha vége lett az ő órájának, és utána beszállt a következő.
2017. nov. 1. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt ilyen, jómagam is ültem más tanuló mögött. Szerintem nem egy rossz gondolat abból is sokat tanulhatsz, ha meg én vezettem engem nem zavart ki van még az oktatón kívül a kocsiban.
2017. nov. 1. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első órákon és most már talán az utolsókon is (pótórákat veszek), csak én és az oktató voltunk,vagyunk az autóban. Egyszer ültem be másik tanuló mögé, de akkor is csak kb.10 percre, amíg elvittek oda, ahova kértem, hogy végezzünk, csak óra végére kiment a fejünkből.
2017. nov. 1. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:

40 orabol egyszer ultem mas mogott.

Egyetlen dolgot figyeltem: mit csinal jobban. Ha semmit, akkor alszom/bambulok.

Figyelmetlen volt a korforgalomban? Nem izgat, en sokkal durvabbakat csinaltam.

2017. nov. 1. 21:28
 6/8 Hovarju ***** válasza:

Általában 1 diák, egy oktató a felállás, kivéve vizsga alatt, mert akkor még a vizsgabiztos is beül.

De vannak kivételek.

Én például a gyakorlások alatt megbarátkoztam az egyik váltótárssal. Volt, hogy elkísértük egymást egy-egy útra. És vizsgázni is úgy mentünk, hogy találkoztunk az oktatóval egy megbeszélt helyen és onnan vitt minket a vizsgahelyre.

Számomra fontosak voltak ezek az alkalmak. Sokat tanultam abból is, ahogy a másik vezetett. Illetve sokszor útközben meg tudunk beszélni egy-egy adott helyzetet.

2017. nov. 2. 15:28
 7/8 anonim válasza:
Olyan nekem is volt, hogy késésben volt az oktató és felvettük a következő tanulót, aztán ő vitt haza. A lányát elég sokszor kellett vinni ide-oda. Izgulós típus vagyok. Zavart, hogy ott ül, de nem maradt sokáig.
2017. nov. 2. 16:49
 8/8 anonim válasza:
Nálam annó "kamion" jovsinál volt, hogy 2-en voltunk egy másik tanulóval az oktatók kívül, és felváltva vezettünk. Ezt azzal magyarázták, hogy egymás hibáiból is tanulhatunk, amúgy meg 2 legyet ütött egy csapással, mert mindkettőnkkel kifizettél az összes órát, aminek effektíve csak a felét vezettük le fejenként. Több autós iskolánál is bevett szokás felénk a mai napig...
2017. nov. 8. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!