A kamionok motorja miért jár egyenetlenül? Egy személyautó dízelhez képest olyan hullámzónak hangzik mintha nem lenne kiegyensúlyozva valami tárcsa vagy tengely.
Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 23:31
11/14 A kérdező kommentje:
szóval itt van ez a két motor, mind a kettő esetében hallottam már dübögőt és nem dübögőt is. lényegében u.a. az a felépítésük az előbbi egy újabb kiadás.
ennél hallani ezt a dübögést 31 másodperctől:
www.youtube.com/watch?v=XgtNtHWSOc4
ennél nem hallani:
www.youtube.com/watch?v=ijccSmr4-vI
2017. okt. 30. 20:37
12/14 anonim válasza:
Ez is meglepően hasonlóan szól, pedig ez személyautóban van:
13/14 anonim válasza:
Óóó, értem már miről beszélsz kérdező. Dehát ez teljesen normális, ez a dübögés csak valamiféle hanghatás, ettől függetlenül a motor nagyon simán jár.
A második videóban szereplő autónál is van dübögés, csak a szar kamera miatt a videóban nem hallatszik.
14/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy pont a masiknal csak a hang minosege miatt nem hallhato de elobe mar hallottam olyat ami tenyleg duboges mentes illetve olyat is ami tulzottan dubogott. Esetemben biztos valami hiba lehet mert a dubogessel szinkronban neha berezonal az egesz kasztni is. Itt van pl. ez tudom, hogy ez csak 5 hengereds de azert ennek sem kellene ennyire dubogbni. [link]
2017. nov. 2. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!