A kamionok motorja miért jár egyenetlenül? Egy személyautó dízelhez képest olyan hullámzónak hangzik mintha nem lenne kiegyensúlyozva valami tárcsa vagy tengely.
ez egy hajó motor, nem kamionba való.
Egyébként gyönyörű egyeletes hangja van. Nem értesz te ehhez!
Gondolom a tamtam-tamtam-tamtam-tamtam ami zavar, az azért van, mert 4 hengernél több van benne, alacsonyabb az alapjárat, nagyobb a motor és a jellegzetes mellékzörejek erősebben hallatszódnak, jobban elkülöníthetőek.
A 6 hengerest úgy képeld el, mint 2db 3 hengeres motort, azért nem olyan a hangja, mint egy autónak, ez pedig V12, ugyanez csak 4x.
Ha emelnek a fordulaton rögtön megszűnik ez a hang, mert összemosódnak a munkaütemek és már nem hallod ki.
A legsimább járás és a legsimább hang között van különbség. Attól, hogy ritmikátlan a hangja még nem biztos, hogy szerkezetileg is darabosan jár vagy remeg.
Legszebb járása a sor8-nak lenne, ha lenne értelme gyártani, de ugye nincs. Ezért a V8 van helyette, aztán sor6 és V6 és sor4. A nagyonsok hengeres motorokat kár sorolni, mert az ritka személyautóban.
"Van egy motor ami ezt produkalja es szeretnem ezt megszuntetni."
Akkor arról a motorról kellene kérdést kiírni, mondjuk egy videóval hogy értsük mi a probléma, mert a linkelt videóban lévő motor az tökéletes. Akárcsak ez a kitudja mennyit futott Mitsu V8:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!