Szerintetek is az 5-ö bmw kinézetére hajaz a mazda 6?
A távolkeleti kultúra ilyen. Másolják ami tetszik nekik. Csak a japánok kultúráltan ös jú minőségben, a kínaiak meg pofátlanul.
Van egy honda is ami pl az E46-ra hajazott, nagyon régen meg az amerikai stílust másolták(70-es évek vége, 80-as évek eleje).
Ezt én se látom bele, de amúgy valóban sok keleti autónál előfordul kisebb-nagyobb koppintás, de szerintem ez a Mazdára pont nem jellemző. Amikor valami egyedit alkotnak, az az európai szemnek gyakran bántó.
Nekem az egyik legemlékezetesebb, amikor a Lexus lenyúlta az M3 lökhárítóját:
Itt azért nehéz nem észrevenni a hasonlóságot.
Kedves 3-as, igen Volt BMW-m is, MX-5 NA-m is, Honda CRX, több VW, akkor szerinted melyik a kedvencem? (megfejtés 911-es)
Azon meg ne csodälkozz, hogy a VW-ban talälsz Audi elemeket vagy Fordítva. Egy konszern, nem csodälkoznék, ha egyes elemeket ugyanaz a tervező tervezte volna.
Dolgoztam a VW-nál, SZ-ben, meglepetésemre az akkori diesel motorjaikra "Audi Hungary Győr" vagy valami hasonló feliratú csöveket szereltek a hűtőrendszerhez.
Egyébként többen említették a lexust, ők pl. előszeretettel másolták a merciket is, csak más motort kapott.
8# Szerintem nem vagy tisztában hogy mit jelent a konszern. Ez nem duma, hanem a VW Porsche és Audi ősidők óta egy konszern. Az első porsche 356 is tele volt VW alkatrészekkel. Aztán felvásárolták a skodóat meg seatot.
A kartellt meg nem is értem hogy jön ide.
A mercit meg senki sem mondta hogy egy konszern lenne, viszont a CC-ben nem látok semmi mercit, kicsit megsportosított passat.(ez is a baj a VW-csoporttal amióta abbahygták a corrado-t, hogy csak ugyaolyan autókat tudnak csinálni külömböző méretekben és ajtószámmal)
-Kis golf (polo)
-golf
-nagy golf (plus)
-SUV golf (Tiguan)
-Terep golf (Touareg)
-sedan golf (jetta)
-nagy sedan golf (passat)
-nagy sedan kupé golf (cc)
És ezeknek megfelelő Pöstyénben, Ingolstadtban, Spanyoloknál gyártott változatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!