Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek is az 5-ö bmw...

Szerintetek is az 5-ö bmw kinézetére hajaz a mazda 6?

Figyelt kérdés
Szerintem irdatlan nagy a hasonlóság...

2017. okt. 26. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egyáltalán nem
2017. okt. 26. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:

A távolkeleti kultúra ilyen. Másolják ami tetszik nekik. Csak a japánok kultúráltan ös jú minőségben, a kínaiak meg pofátlanul.

Van egy honda is ami pl az E46-ra hajazott, nagyon régen meg az amerikai stílust másolták(70-es évek vége, 80-as évek eleje).

2017. okt. 26. 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Kedves kettes nem feltétlen ugyanis a bmw is szeret másolni. Az én 2005-ös mazdám első lökhárítója a későbbi bmw némelyik modelljeinél kezd hasonlítani, addig meg teljesen más karakterű. Szóval kicsit hamar megdícsérted a kedvenc kocsid. Csak van aki tagadja és van aki meg nem. Minden autó gyártó másol!!!!! Nincs kívétel! A mazda mx 5-nél nem tagadta, hogy a jaguár hátsó fertáját megkedelte. Amúgy meg a volkswagen se japán kocsi és mégis ha megnézed egy kicsit audi alakzatja van, vagy a cc mint merci. Szóval mindenki lop egy kicsit, de ezt inkább pozitívan kéne felfogni.
2017. okt. 26. 23:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg nem nagyon látom a bmw 5 és a mazda 6 nagy hasonlóságát. A mazda 6 első sárvédője mint a régi volkswagen bogár kinézete modern feldolgozásban. A bmw-nek közel sincs ilyen sárvédője.
2017. okt. 27. 00:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Ezt én se látom bele, de amúgy valóban sok keleti autónál előfordul kisebb-nagyobb koppintás, de szerintem ez a Mazdára pont nem jellemző. Amikor valami egyedit alkotnak, az az európai szemnek gyakran bántó.

Nekem az egyik legemlékezetesebb, amikor a Lexus lenyúlta az M3 lökhárítóját:

[link]

[link]

Itt azért nehéz nem észrevenni a hasonlóságot.

2017. okt. 27. 06:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja, a Lexus hasonlít rá. A küszöb főleg.
2017. okt. 27. 12:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as, igen Volt BMW-m is, MX-5 NA-m is, Honda CRX, több VW, akkor szerinted melyik a kedvencem? (megfejtés 911-es)

Azon meg ne csodälkozz, hogy a VW-ban talälsz Audi elemeket vagy Fordítva. Egy konszern, nem csodälkoznék, ha egyes elemeket ugyanaz a tervező tervezte volna.

Dolgoztam a VW-nál, SZ-ben, meglepetésemre az akkori diesel motorjaikra "Audi Hungary Győr" vagy valami hasonló feliratú csöveket szereltek a hűtőrendszerhez.

Egyébként többen említették a lexust, ők pl. előszeretettel másolták a merciket is, csak más motort kapott.

2017. okt. 27. 22:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Jaj hagyjuk a konszern dumát, mert akkor jönni fog a kartellgyanú és akkor semmi egyediség sem lesz. A vw meg tudtommal nem áll leányvállalati kapcsolattal a mercivel, szóval nem hiszem, hogy jogosult lenne a koppintásra. Aztán mégis szűrik a levet. Én nem csodálkozom, de ami koppintás az koppintás. Kinézetre egy autó különböző emblémával. Legyen neked konszern...
2017. okt. 28. 12:01
 9/11 anonim ***** válasza:

8# Szerintem nem vagy tisztában hogy mit jelent a konszern. Ez nem duma, hanem a VW Porsche és Audi ősidők óta egy konszern. Az első porsche 356 is tele volt VW alkatrészekkel. Aztán felvásárolták a skodóat meg seatot.

A kartellt meg nem is értem hogy jön ide.

A mercit meg senki sem mondta hogy egy konszern lenne, viszont a CC-ben nem látok semmi mercit, kicsit megsportosított passat.(ez is a baj a VW-csoporttal amióta abbahygták a corrado-t, hogy csak ugyaolyan autókat tudnak csinálni külömböző méretekben és ajtószámmal)

-Kis golf (polo)

-golf

-nagy golf (plus)

-SUV golf (Tiguan)

-Terep golf (Touareg)

-sedan golf (jetta)

-nagy sedan golf (passat)

-nagy sedan kupé golf (cc)

És ezeknek megfelelő Pöstyénben, Ingolstadtban, Spanyoloknál gyártott változatai.

2017. okt. 28. 22:18
 10/11 anonim ***** válasza:
De tudom mi a konszern csak te nem úgy látod mint én. Neked ez egy egyértelmű dolog, de én úgy nézem amit kívülről látok, mert engem az nem érdekel milyen kapcsolatban áll Günther Lízával. Te mélyebben bele látsz az audiba és a vw-be, meg mercibe. Én különböző márkanevet látok hasonló külsővel. És nem hiszem, hogy csak német vonások léteznek a híres német autóknál.
2017. okt. 28. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!