Mazda rx8 vásárlása előtt állok, kérhetek véleményt?
Nyáron kb. 3szor levinni a családot balatonra 1szer horváthba. (Apa+anya+2gyerek) Ilyenkor 3-4 bőrönd.
Hátul el el lehet férni?
Belvárosban napi használat.
Fogyasztás
Kényelem
Mi romlik el hamar?
Miért ilyen olcsó?
Stb.
Mindenféle jó rossz közepes tulajdonságra kiváncsi vagyok meghallgattom
Mekkorák a gyerekek?
A 3-4 bőrönd nagyon húzósan férne el ha egyáltalán elférne.
Napi használatra ne vegyél RX8-at csak hétvégi kocsikázós autónak szabad amit nem baj ha néha hónapokra le kell rakni.
Ami leghamarabb megadja magát az maga a motor.
Mi romlik el hamar? A motor.
Miért ilyen olcsó? Hát ezért.
Véleményem szerint épeszű ember ilyet nem vesz. Szerelem miatt szabad ilyet venni, ha nem számít, hogy sokat eszik olajból és benzinből is, és 100ezrenként generálozni kell a motorját egy kisebb vagyonért. Mazdákat ismerve a rozsdára is oda kell figyelni.
Van mar annyi ilyen rx8-as kérdés megvalaszolva az oldalon hogy nem tudom mi azaz információ amit ott nem talaltal meg....
De röviden annyit hogy a város veget jelző tablan kívülre se mennék vele nem hogy "horváthba"......
"Belvárosban napi használat. "
Na ezzel ki is esett az RX8.
Még hétvégi hobbiautónak tartani RX8-at is kell egy kellő elszántság, nemhogy napi használatra.
En csak annyit hallottam rola hogy szar, de mostmar minden fele tipus hibajarol tudok, apukam akart volna venni sikeresen le dumaltam rola. Ha van egyeb ajalatottok meghallgattom
Koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!