Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda rx8 vásárlása előtt...

Mazda rx8 vásárlása előtt állok, kérhetek véleményt?

Figyelt kérdés

Nyáron kb. 3szor levinni a családot balatonra 1szer horváthba. (Apa+anya+2gyerek) Ilyenkor 3-4 bőrönd.

Hátul el el lehet férni?

Belvárosban napi használat.

Fogyasztás

Kényelem

Mi romlik el hamar?

Miért ilyen olcsó?

Stb.

Mindenféle jó rossz közepes tulajdonságra kiváncsi vagyok meghallgattom

2017. okt. 23. 16:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%

Nekem is tetszett ez a kisautó régebben, pont a motorja miatt. Sajnos hiába érdekes a technológia, túl problémás a gyakorlatban. A te igényeidnek egyébként sem felelne meg, a hátsó ülése kicsi, csomagtartó sem elég nagy 4 embernek.

Ha mazdát szeretnél. nézzed meg a mazda 6-ot vagy 3-at.

2017. okt. 24. 10:36
 12/21 A kérdező kommentje:
Koszi de nem muszaly mazda, sportosabb kellene es 1 milla alatt
2017. okt. 24. 13:19
 13/21 anonim ***** válasza:
40%
Felejtős. Túl sokat szeretnétek. Legyen olcsó, sportos, tágas, megbízható. Egy misi alatt már annak örülni kell,ha megbízható. Nincs ennyiért olyan autó,ami kielégíti az igényeid.
2017. okt. 24. 15:26
 14/21 anonim ***** válasza:
1 milla alatt sportkocsit? Felejtős. Nagyon meghajtott darabokat lehet találni persze, de én kétszer is meggondolnám, hogy olyat akarok-e venni.
2017. okt. 24. 16:08
 15/21 A kérdező kommentje:
Akkor nem sport hanem csak jól nézzen ki. Apám-nak kell mineket annyira nem is hord sehova suliba se meg ilyenek... használja városba munka kocsinak aztán nyáron megyünk vele nyaralni, meg év közbe elvisz versenyekre meg ilyesmi.. és amikor meg a városba van akkor egy jól kinéző kocsit akar vezetni ami sportosabb menő stb.
2017. okt. 24. 16:21
 16/21 anonim ***** válasza:
10%

[link]

Tudom, fúj E46, a felvágós prolik autója, de én ilyen feltételek mellett ilyesmit vennék. Két gyerek még elfér hátul, cuccoknak van hely, jó forma, és még a BMW problémás korszaka előtti utolsó autók közül való. Ezzel a motorral nem egy sportkocsi, de közlekedni elég.

Leírás, képek alapján van gazdája, a szívások nagy részét már letudta. Persze ennél is bele kell kalkulálni, hogy nem Suzuki árból lehet fenntartani.

Ez az árkategória igazából a kisautók és kompaktok világa: VW Polo, Ford Fiesta, Opel Astra, stb.

2017. okt. 24. 18:08
 17/21 A kérdező kommentje:
Pont ezt mondtam neki, hogy vegyen bmw 3-as kategoriák közül valamit mert azok jók.. e36 e46 e30 legalább azokat én is ismerem mert sokat szoktam velük dolgozni foglalkozni stb.
2017. okt. 24. 18:31
 18/21 D. Brasco ***** válasza:
36%
Ez a kérdés olyan szinten komolytalan hogy arra nincsenek szavak....legyen sportos de minimum.jol kinező mindenképpen megbízható olcsón fenntartható,városba meg hosszu utra is de minden keppen napi hasznalatra stb stb, es akkor ilyeneken gondolkozol hogy valami tizen meg huszon éves hugyos E30 meg E36.........de meg nem is neked kell hanem apádnak .......hagyjuk már
2017. okt. 24. 18:43
 19/21 A kérdező kommentje:
Tanuld meg értelmezni a mondatot utána kötözködjél... de a 0 iq-nak elmagyarázom azért, hogy nem e36 meg e30-at mondtam neki hanem azokhoz értek meg tudom milyenek mert ismerem őket, de egy rx8 nem... én csak véleményt kértem a mazdáról, hogy tudjam mire jó mire nem.... de tipikus élettelen senki nem érdekel pazarold rám az idődet engem nem zavar én még gyerek vagyok nekem van annyi aztán...
2017. okt. 24. 19:31
 20/21 Orfeus ***** válasza:
22%

"Mazda RX-8 egy hosszú útra sem jó, nemhogy 4-re. Én Horvátországba tuti nem indulnék el vele."

Pont az RX8 lesz az, ami neked nem fog megállni útközben az autópályán...

Van facebook csoport, elég korrektek a srácok, nagyon soknak van rex, van akinek napi használatra is. A baj a tankolás egyébként, csak az amiatt nem veszek. Amúgy simán együtt lehet élni vele. Az ilyen madár emberek, hogy 100k után tönkremegy a motor stb hadjad már. Aki nem tud 4-5 kilót költeni egy sportautóra x évente, az ne is írjon inkább, csapassa az 1.3 suzival ami jutott.

Ha vigyáz rá az ember akkor kb annyiba kerül fenntartani mint egy komolyabb benzines BMW-t. Sőt, szerintem olcsóbb.

Én 3-ast akartam venni nagyon sokáig, e46, nagyon vagány, facelift előtti, 1.8 benzin. De ha rendbe akarod tenni, akkor ki kell fogni egy nagyon jót, kb 1,5 milla. Rámegy még 1 kb mire úgy vagy vele hogy oké, minden patent nagyjából, akkor most mehetek vele sokáig. 2,5 millió legalább.

Ennyiből ugyan ezt megcsinálod egy rexel, viszont lényegesen többet eszik. Ez a városi 20+ nem valós egyébként. 15 kb.

Mérlegelni kell, hogy melyik van jobba összerakva, mire szeretnétek pontosan, mennyire akar faterod vagizni stb. Ez egy költséges autó, hobbi sport autó inkább mint minden napi közlekedős kocsi. Arra ott van a swift.

Én egyszer biztos veszek, csak asszonyt kell befűzni rá. 2 felnőtt is szépen elfér hátul, kényelmesebb mint a 3-as.

2018. febr. 18. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!