9-10 éves jó állapotú prémiumkocsit érdemesebb venni (vw passat, volvo s széria, audi a4, mazda 6 stb) vagy egy 1-2 éves alsó kategóriás de új autót (pl swift, ibiza)?
Figyelt kérdés
Nyilván a kerdt ugyanannyi,de míg az előzőkből 1,5-2,5 milla egy,addig az utóbbi kettőből majdnem újat lehet kapni,melyiket az érdemesebb megvenni?2017. okt. 24. 14:42
1/10 A kérdező kommentje:
A kettő*
2017. okt. 24. 14:43
2/10 anonim válasza:
A felhasználás módjától függ. Mire kell?
3/10 D. Brasco válasza:
Ennek a kérdésben amig nincs benne valami támpont csak az érdemesebb kifejezés,nincs semmi ertelme
4/10 anonim válasza:
Az autót nem csak megvásárolni kell, késöbb is lesznek költségei.
Azt neked kell tudni, hogy mennyire visel meg, ha a sok éves prémium autodra kölreni kell.
Nehéz azt pontosan kalkulálni, mert lehet gond nélkül használhatod évekig, de ha beüt egy jelentösebb javítás szükségessége, több százezres számlák is lehetnek.
5/10 anonim válasza:
prémium autó bmw,audi,merci,jaguár,lexus,infiniti,maserati, talán volvo de mazda vw az nem. de menő és akár élvezetesebb is a vezetése egy prémium autónak mint egy sima hétköznapi kocsinak de együttélni is drágább velük főleg ha retard gazdáik voltak
6/10 anonim válasza:
ahogy az utolsó is írta, a felsoroltak közt volt nem prémium is. Egyszerűen nagyobb és öregebb autók a kisebb de fiatalabb autókal szemben, ez a kérdés. Nos, a magyar betegség, hogy mindenből nagyobbat akar, mint amekkora elegendő lenne neki. Nagyobb lakás, nagyobb kocsi, nagyobb mellek:) Ha valakinek elég egy Ibiza, az minek vesz egy Passatot? Viszont tény, hogy a nagyobb autók komfortosabbak és sok esetben sokkal jobb minőségű beltéri anyagokkal készültek.
7/10 anonim válasza:
Előttem leírta valaki, hogy ezek közül nem mind prémium. Szóval én most a fent említett Audi A4 et veszem prémiumnak és a riválisat (BMW3,Merci C) hiszen te odaírtad, hogy stb tehát azok is játszanak. Ha csak élvezetből kell a prémium szerintem akkor sem éri meg, mert egy 9-10 éves prémium szerintem minden csak nem jó állapotú, azalatt bőven széthajtották a legendásan jó útjainkon, tehát lehetne majd rákölteni ezerrel. Azonkívül a prémium nem fapadosan élvezetes, de ma elég sok alig alig felszerelt változat van. Tekintélye ezeknek 9-10 évesen nincs tehát amiatt sem. Egyébként a másik oldalon nem csak Swift és Ibiza van a képben, hanem azoknál kicsit nagyobb de mindig kommersz nem prémium kocsik (Skoda Octavia, WV Jetta). Szerintem ilyenből egy fiatalabb jobb vétel egy idősebb széthajtott prémiumnál. Én 9-10 évesen tuti nem akarnék prémiumot, mert a vételára rá megy javításra könnyedén pár év alatt.
8/10 anonim válasza:
Aki csóró, vegyen inkább egyszerűbb autót.
Belefutsz abba mint én: 6 éves prémiumot 2 millióért megvettem 3 év alatt kettőt ráköltöttem. 1 -ért eladtam.
Közben folyamatosan szívtam. Soha többé használt autót. Belefutottam a szopórollerbe új autóval is. Múdosult a jelszó: Soha többé európait.
4 éve új japánnal járok. Autózás szempontjából ez volt életem legproblémamentesebb 4 éve. Persze típusfüggő is lehet.
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó:Na és az a 2 millás kocsi milyen volt?Mármint márka,modell?
2017. okt. 25. 12:29
10/10 anonim válasza:
Nekem a prémium éri meg, azt is szoktam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!