Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 3 E90-92-es széria mennyir...

BMW 3 E90-92-es széria mennyire élhető, ha benzinmotorosról van szó?

Figyelt kérdés
A dízel nálam nem játszik,város suttyó vagyok :D
2017. okt. 5. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit jelent nálad az élhetőség? Egy azonos ccm e46-hoz képest biztos hogy visszalépés.
2017. okt. 6. 10:27
 2/4 A kérdező kommentje:

inkább a megbízhatóság ,és ilyesmi.

Dízelt igazából elvetettem instant.

Mert főleg város ,és környékén használom,néha 1-1 pályával.

Városba meg minden kettőstömegű,turbós akár DPF-es csodát nem vennék...

Szívó benzin 6 gang,ebben hiszek most.

46-os sokkal jobban tetszik meg minden,de lebeszéltek,a széria hibák miatt.

Az E9X széria kombija érdekelne főleg,mert van hogy jó lenne a hely is.

2017. okt. 6. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt hitted, hogy a szívó benzinesben nincs kéttömegű lendkerék? Tévedtél! Már az E46-ban is volt! A négyhengeres motorokról nem írnak nagyon jókat, a vezérlési megoldás gyenge konstrukció. Ha van lehetőséged egy hathengerest venni, inkább azt válaszd. De egy BMW fenntartása sosem lesz olcsó. Ha ezzel azért tisztában vagy, akkor ugorj bele.
2017. okt. 6. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:

25i motort jónak mondják, de egy vezérműlánccsere bármikor befigyelhet, illetve elenyészően de kokszosodik ez a motor is.

Ha ez e46-ról lebeszéltek a sok típushibáról akkor nem értem hogy erről miért nem, pedig megközelítőleg csak 2x annyi hibája van/lehet.

Egy kis ízelítő: [link]

2017. okt. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!