BMW 3 E90-92-es széria mennyire élhető, ha benzinmotorosról van szó?
Figyelt kérdés
A dízel nálam nem játszik,város suttyó vagyok :D2017. okt. 5. 22:53
1/4 anonim válasza:
Mit jelent nálad az élhetőség? Egy azonos ccm e46-hoz képest biztos hogy visszalépés.
2/4 A kérdező kommentje:
inkább a megbízhatóság ,és ilyesmi.
Dízelt igazából elvetettem instant.
Mert főleg város ,és környékén használom,néha 1-1 pályával.
Városba meg minden kettőstömegű,turbós akár DPF-es csodát nem vennék...
Szívó benzin 6 gang,ebben hiszek most.
46-os sokkal jobban tetszik meg minden,de lebeszéltek,a széria hibák miatt.
Az E9X széria kombija érdekelne főleg,mert van hogy jó lenne a hely is.
2017. okt. 6. 11:31
3/4 anonim válasza:
Azt hitted, hogy a szívó benzinesben nincs kéttömegű lendkerék? Tévedtél! Már az E46-ban is volt! A négyhengeres motorokról nem írnak nagyon jókat, a vezérlési megoldás gyenge konstrukció. Ha van lehetőséged egy hathengerest venni, inkább azt válaszd. De egy BMW fenntartása sosem lesz olcsó. Ha ezzel azért tisztában vagy, akkor ugorj bele.
4/4 anonim válasza:
25i motort jónak mondják, de egy vezérműlánccsere bármikor befigyelhet, illetve elenyészően de kokszosodik ez a motor is.
Ha ez e46-ról lebeszéltek a sok típushibáról akkor nem értem hogy erről miért nem, pedig megközelítőleg csak 2x annyi hibája van/lehet.
Egy kis ízelítő: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!