Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Mazda 3 mennyire rohadós?

A Mazda 3 mennyire rohadós?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok, a kinézett példány egy 2007-es Mazda 3 1.4 CE. Ezeknek is gyenge pontjuk a rozsda? Vagy ezek már 'kinőtték' ezt a betegséget?
2017. okt. 26. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
nem nőtték ki, az is rohadós, mint a többi Mazda. De ki lehet fogni ép darabot, amit pl itthon használtak, vagy Olaszországban. Meg kell nézni és kész. Amúgy ez az autó szerkezetileg egy Fiesta, ha érdekel alternatíva.
2017. okt. 26. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Sőt az újak sem nőtték ki de azt mondta nekem egy autószerelő, hogy ma már direkt nem 10-20 évre készítik az autókat, hogy cseréljék őket az emberek.

De ha a rozsdára figyelsz piszok jó kocsi, nekem is az van.

40/F

2017. okt. 26. 17:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy ma már egyiket se tervezik 15-20 évnél hosszabb élettartamra. Utálom a rozsdát, az előző autóimnál is mindig a rohadással volt a legnagyobb gond, hiába öltem bele egy csomó pénzt. Sajnos újat nem tudok venni, a használtak közül pedig a Mazda az egyetlen ami kívül-belül tetszik.
2017. okt. 26. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:
bocsánat ! A Mazda 2 a Fiesta, elnéztem. De a rohadás fennáll.
2017. okt. 26. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Én most 450 ezret költöttem a rozsdára, de 4-6évig nem tervezem már, utána meg másik kocsi.

Bár a Renaultos kollégáim szerint hülye vagyok, de most házra kell a pénz 6-700 ezerből meg nem veszek jó kocsit, egyébként meg tökéletes ami nálam van.

2017. okt. 26. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon. Ilyen 10+ évesen meg pláne.
2017. okt. 26. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik rohad. Volt anno visszahívás a rozsda miatt. Aki nem vitte vissza, azok autója rohad főleg. Simán ki lehet fogni rozsdamenteset. Ha találsz egyet, akkor alváz és üregvédelem, utána meg mosoly, élvezet. :D
2017. okt. 26. 20:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Képek és leírás alapján rozsdamentes, de majd akkor derül ki ha elmegyek és aláfekszek.
2017. okt. 26. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!