A Mazda 3 mennyire rohadós?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok, a kinézett példány egy 2007-es Mazda 3 1.4 CE. Ezeknek is gyenge pontjuk a rozsda? Vagy ezek már 'kinőtték' ezt a betegséget?2017. okt. 26. 16:51
1/8 anonim válasza:
nem nőtték ki, az is rohadós, mint a többi Mazda. De ki lehet fogni ép darabot, amit pl itthon használtak, vagy Olaszországban. Meg kell nézni és kész. Amúgy ez az autó szerkezetileg egy Fiesta, ha érdekel alternatíva.
2/8 anonim válasza:
Sőt az újak sem nőtték ki de azt mondta nekem egy autószerelő, hogy ma már direkt nem 10-20 évre készítik az autókat, hogy cseréljék őket az emberek.
De ha a rozsdára figyelsz piszok jó kocsi, nekem is az van.
40/F
3/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy ma már egyiket se tervezik 15-20 évnél hosszabb élettartamra. Utálom a rozsdát, az előző autóimnál is mindig a rohadással volt a legnagyobb gond, hiába öltem bele egy csomó pénzt. Sajnos újat nem tudok venni, a használtak közül pedig a Mazda az egyetlen ami kívül-belül tetszik.
2017. okt. 26. 18:29
4/8 anonim válasza:
bocsánat ! A Mazda 2 a Fiesta, elnéztem. De a rohadás fennáll.
5/8 anonim válasza:
Én most 450 ezret költöttem a rozsdára, de 4-6évig nem tervezem már, utána meg másik kocsi.
Bár a Renaultos kollégáim szerint hülye vagyok, de most házra kell a pénz 6-700 ezerből meg nem veszek jó kocsit, egyébként meg tökéletes ami nálam van.
6/8 anonim válasza:
Nagyon. Ilyen 10+ évesen meg pláne.
7/8 anonim válasza:
Nem mindegyik rohad. Volt anno visszahívás a rozsda miatt. Aki nem vitte vissza, azok autója rohad főleg. Simán ki lehet fogni rozsdamenteset. Ha találsz egyet, akkor alváz és üregvédelem, utána meg mosoly, élvezet. :D
8/8 A kérdező kommentje:
Képek és leírás alapján rozsdamentes, de majd akkor derül ki ha elmegyek és aláfekszek.
2017. okt. 26. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!