Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A francia vagy az olasz autók...

A francia vagy az olasz autók a jobbak?

Figyelt kérdés

A ferrarit hagyjuk ki a játszmából:)

Lancia,fiat,alfa vs. Citroen,peugeot,renault

2017. okt. 25. 23:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

Hétköznapokon egy franciával élek, de hétvégente az olaszhoz húz a szívem ha van egy kis szabadidőm és az időjárás is megengedi. :)

Renault Megane és Alfa GT.

Nekem egyikkel sincs gondom.

2017. okt. 26. 13:46
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
De ha 3F kocsit nem szabad venni, akkor a 3F autógyárak miért nem mentek még tönkre? Elég sok 3F autó járkál az utakon, annyira csak nem lehetnek rosszak.
2017. okt. 26. 13:46
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

12-es: egyszerű példával válaszolnék a kérdésedre!

Ha káros a dohányzás és mindenképpen le szeretnék szoktatni a lakosságot róla, akkor miért engedik a dohányipari termékek gyártását? Főként ÁLLAMILAG, ugyanis Nemzeti Dohánybolt!

2017. okt. 26. 14:18
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Megjött már a 7-es.

A nagy ww fan, aki divatból fikázza a francia, olasz autókat, mindene a smoke@charm...

"Neked még nem volt dolgod német autóval"

Dehogynem volt.

Elsőkörben csak ww konszern, ergó skoda. Na hát attól mentsen az isten... Azontúl hogy motorikusan sem volt toppon, elektronika sem volt túl jó...

parkradarja pontatlan (egy kocsi 20-al megy el mögötted, 2-3 másodperces késéssel reagálva jeleníti meg)

és fagy a rádió! Bluetooth kihangosítóval van amikor lerakásnál befagy és kompletten újra kell indítanod a kocsit, de volt olyan, hogy tekerted a hangerőt és beragadt hangerő kijelzésénél....

Mindemellett kiment benne a biztosíték és elszállt az alsó soron minden elektronikus dolog (klíma, ülésfűtés etc) mindez egy céges autónál ami 3 éves még csak....

Opellel is van tapasztalatom, az komplett hulladék... Elszálló porlasztó, elmegy a szervó, zárlatos és problémás elektronika....

Az amúgy megvan kedves 7-es, hogy a nagy német márkának (béjemvé) kigyulladnak a motorjai? Azt miért nem publikálod olyan szívesen mint a sz@rfrancia dolgot?

Ott van, francia HDI motor többet is láttam már sokat futottak gond nélkül mentek. Meg azé' -28 fokban a sz@rfrancia dízelünk pöccre indult míg a ww dízele meg se mozdult...

Amúgy az megvan, hogy a Merci is renault motorokat (1.5dCi) használ? Most már akkor az is rossz...

A totalcar tesztelt egy passatot valamikor aminek kiszakadt a váltója, vagy vmi orbitális nagy gond volt vele....

Lehet itt jönni, hogy így német autó, úgy német autó. Ti vegyétek meg a béjemvét, meg a sok csodát, én meg majd megvárom míg a hydropneumatikus c5 2.0 HDI motorja kigyullad alattam a nagy melegben.

Igazából annyira erős már ez a franciagyűlölet hogy kezdem azt hinni, ti féltékenyek vagytok a francia autók dizájnjára...

Lenne szíves valaki szólni a sok-sok német fannak hogy a merci is francia motort ad, és hogy kezdhetik szidni és köpködni?

Engem akkor hívjatok ha a francia motor önként kigyullad, vagy ha nem indul -25 fokban, de ha gondoljátok szólhattok ha sikerült a ww-nek egy normális fedélzeti rendszert hegesztenie ami nem akad meg attól, hogy letesszük a telefont....

2017. okt. 26. 22:27
 15/18 anonim ***** válasza:

14-es vagyok:

Válasz a kérdésedre:

Attól függ mikor nézzük. A 2000-es évek elejében elektronikusan lehettek vele bajok, Alfánál kényes volt a futómű.

Citroennél pedig megtanultak autót gyártani. Kis cuki, színes autókat gyártanak amelyek feldobják az "uccát" a sok egyedi szürke ww között... °|_|°

2010 utáni citroenek nagyon megbízhatóak mind motorikusan, mind elektronikusan, ezt bizonyítja h a merci is francia motorral dolgozik... :D Ezen felül érdemes tudni hogy a peugeuot citroen 1 és ugyanaz, és mind2 baromira kényelmes.

1-2 citroen amiről nem tudtál de egyedi lennél vele:

- DS3/DS4/DS5 valamint most fog jönni a DS7 terepjáró.

2017. okt. 26. 22:31
 16/18 anonim ***** válasza:
59%

14-es: Te végleteket írtál, míg én nagy általánosságban szaroztam le a francia autókat. Ebbe beletartozik az a pár darab (!) hibátlanul működő autó a nagy átlagban.

OPEL van a családban, csak OPELEM volt. Semmi baja nem volt az elektronikának sosem, nem is hallottam még ilyeneket, amit írtál. Ja... hogy széthajtott tunnerjóskagyereknél elszállt a váltó, meg hideg motorral padlógázzal közlekedett és hengerfejes lett? Ez nem az autó hibája.

OPEL Astra F 1999 1.4, 8 szelepes (!) motorral szerelt autó van a a családban, a kopó alkatrészeket kívül ez az autó szerelőnél még nem járt, nem votl semmi baja, soha nem hagyott ott, egyszerűen gyilkolhatatlan autó, nem tudod megölni a motorját! Ebben elektronika? Minek...

A francia szarok már ekkor sem voltak hibátlanok. Akkor miről beszélünk? Nem kell ide béemvé, meg audi, meg vw....

2017. okt. 27. 09:24
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Utolso, azert nincs baj az elektronikaval, mert nincs az autodban.
2017. okt. 27. 18:35
 18/18 anonim ***** válasza:
55%

Gyerekek 10 éves dízel Grande Punto

Megkapott mindig mindent cserébe ennyi idő alatt csak tankolni kellett bele és a kopó alkatrészeket cserélni.

Gond nélkül megy a mai napig városban, országúton vagy éppen autópályán.

2017. okt. 28. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!