Szerintetek mennyire lehet ezzel az atuóval csajozni?
Látom sokat vezettél ilyen autót :D
szóval 3000-nél már el kell váltani mert kiszakad a motor a helyéről?
4000-től kell 6000-ig pörgetni és hidd el, nem sokat kell rákölteni egy passatra vagy egy 4-es TDI golfra és a porba alázza a bálnát...
ezért írtam, hogy a hatásfoka nagyon rossz
hiába a nagyköbcentis motor, nem modern és sima szívó
de nem is gyorsasági versenyre lett kitalálva mert ezzel az autóval nem tudsz gyorsan menni, a közel 2 tonnás súly ezt lehetetlenné teszi
egy körforgót nem tudsz bevenni vele 60km/h felett :)
majd meglátod ha meglesz
mint írtam semmi gond nincs ezzel az autóval...
nem gyorsulásra való hanem amint előttem is írták tipikus nagypapa autó amivel szépen lassan kell közlekedni
de ha egy alacsony ember száll ki belőle az eléggé nevetséges tud lenni
Most ez vagy troll vagy komoly és hülye vagy mindkettő egyben akár. :D
Bár ahogy nézem még másik kérdésben meg a kamionsafőrködés a téma, szóval jól fizet a kamionozás, de annyira azért nem, hogy akkor ne ezeréves verdát vegyen az ember, hisz a fennntartás úgy se számít. :D
A 30-as valaszolo vagyok.
Igen ők jarnak vele. Szoval ha ki mesz egy faluba vagy a cigany telepre akkor ott tuti menő leszel ezzel az autoval foleg napszemuvegben, borkabatban es egy ku-rva nagy ureges aranylancban. Kozben szolhat a grofo jo hangosan. Na ez az igazi meno gigolo csajozos stilus, a cigany csajok csak ugy tapadnak majd rad :) A cigany gyerekeket pedig eszi majd az irigyseg:) ... Amugy meno volt ez az s merci kb. 20 eve. Miert nem veszel inkabb egy clk cabriot vagy egy slkt? Ezek mar azert csajozosabbak szerintem.
Te figyelj már....a simson után nem lesz kicsit erős váltás a bálna mernyó?!?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__54..
haha ha ha hahahahha
Na jól megnevettettél, köszönöm!
Ha tényleg csajozni akarsz mercivel, egy ilyennel jelenj meg: [link]
2 tonnás kasztnihoz kell a 300 ló? Ehhe-ehhe :)
Opel Vivaro dízel 1.6 Biturbo, 90 lóerő, és simán megyek vele 150-nel is, pedig 2,5 tonna :)
Városban a lámpánál is elég jól ki lehet vele lőni, szóval szerintem neked nem sok fogalmad van az autókról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!