Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyire lehet...

Radish kérdése:

Szerintetek mennyire lehet ezzel az atuóval csajozni?

Figyelt kérdés
Itt lenne: [link] (19 éves srác vagyok, ez lenne az első autóm, fentartása nem jelent majd problémát) Válaszokat köszönöm!

2017. okt. 24. 21:57
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Hát igen javarészt ők járnak vele, de szerintem ettől még elegáns.
2017. okt. 24. 23:46
 32/41 anonim ***** válasza:

Látom sokat vezettél ilyen autót :D

szóval 3000-nél már el kell váltani mert kiszakad a motor a helyéről?

4000-től kell 6000-ig pörgetni és hidd el, nem sokat kell rákölteni egy passatra vagy egy 4-es TDI golfra és a porba alázza a bálnát...

ezért írtam, hogy a hatásfoka nagyon rossz

hiába a nagyköbcentis motor, nem modern és sima szívó

de nem is gyorsasági versenyre lett kitalálva mert ezzel az autóval nem tudsz gyorsan menni, a közel 2 tonnás súly ezt lehetetlenné teszi

egy körforgót nem tudsz bevenni vele 60km/h felett :)

majd meglátod ha meglesz

mint írtam semmi gond nincs ezzel az autóval...

nem gyorsulásra való hanem amint előttem is írták tipikus nagypapa autó amivel szépen lassan kell közlekedni

de ha egy alacsony ember száll ki belőle az eléggé nevetséges tud lenni

2017. okt. 24. 23:53
 33/41 anonim ***** válasza:

Most ez vagy troll vagy komoly és hülye vagy mindkettő egyben akár. :D

Bár ahogy nézem még másik kérdésben meg a kamionsafőrködés a téma, szóval jól fizet a kamionozás, de annyira azért nem, hogy akkor ne ezeréves verdát vegyen az ember, hisz a fennntartás úgy se számít. :D

2017. okt. 25. 00:03
 34/41 anonim ***** válasza:
67%

A 30-as valaszolo vagyok.

Igen ők jarnak vele. Szoval ha ki mesz egy faluba vagy a cigany telepre akkor ott tuti menő leszel ezzel az autoval foleg napszemuvegben, borkabatban es egy ku-rva nagy ureges aranylancban. Kozben szolhat a grofo jo hangosan. Na ez az igazi meno gigolo csajozos stilus, a cigany csajok csak ugy tapadnak majd rad :) A cigany gyerekeket pedig eszi majd az irigyseg:) ... Amugy meno volt ez az s merci kb. 20 eve. Miert nem veszel inkabb egy clk cabriot vagy egy slkt? Ezek mar azert csajozosabbak szerintem.

2017. okt. 25. 00:14
 35/41 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagypapa autó. Hiába erős a motorja, ha nem teszel rá tuning elemeket, ezzel nem fogsz csajozni. Passat B6 már inkább szebb, szerintem.
2017. okt. 25. 06:09
 36/41 anonim ***** válasza:
Csajok csak a márkát és a formát nézik. Egy másfél milliós BMW-re simán elhiszik, hogy 10 milliót ér. (Tisztelet a kivételnek.) Az általad belinkelt autó erős, de nem mondható szépnek. Neked lehet, hogy az, de nézd a csajok szemszögéből.
2017. okt. 25. 06:19
 37/41 D. Brasco ***** válasza:
17%

Te figyelj már....a simson után nem lesz kicsit erős váltás a bálna mernyó?!?

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__54..

2017. okt. 25. 07:59
 38/41 anonim ***** válasza:

haha ha ha hahahahha

Na jól megnevettettél, köszönöm!

Ha tényleg csajozni akarsz mercivel, egy ilyennel jelenj meg: [link]

2017. okt. 25. 10:08
 39/41 anonim ***** válasza:
Amennyiben a kérdező "tesó", vagyis cigány származású, akkor tökéletes. Az ő kultúrköreikben egy ilyen nagyon menő, elegáns. Persze a jobb módúaknál, ez nem kérdés. Ha viszont nem az, akkor gondolkodjon el a fent írtakon. Nem, semmi rasszizmus nincs ebben, csak ez a valóság. A fenntartása borzalmas pénzekbe kerül, ezt pedig mindenki tudja, pláne, ha ilyen autói voltak.De ez nem a mi dolgunk.
2017. okt. 25. 11:03
 40/41 10 deka farhát ***** válasza:
76%

2 tonnás kasztnihoz kell a 300 ló? Ehhe-ehhe :)

Opel Vivaro dízel 1.6 Biturbo, 90 lóerő, és simán megyek vele 150-nel is, pedig 2,5 tonna :)

Városban a lámpánál is elég jól ki lehet vele lőni, szóval szerintem neked nem sok fogalmad van az autókról...

2017. okt. 25. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!