Radish kérdése:
Szerintetek mennyire lehet ezzel az atuóval csajozni?
Figyelt kérdés
Itt lenne: [link] (19 éves srác vagyok, ez lenne az első autóm, fentartása nem jelent majd problémát) Válaszokat köszönöm!2017. okt. 24. 21:57
11/41 anonim válasza:
Szerinted melyik lyány fogja tudni mi az az 5.0 vagy hogy mennyi 322 ló? Nem megbántani akarlak de külsőre sem egy hejdenagy eresztés ha azt nézzük hogy a mai vagány jampi csávók mivel járkálnak. Persze jönnek a nagy hidegek, a sok kis riherongynak mindegy milyen az autód csak fuvarozd őket bőven amit ők egy-egy cidával meghálálnak. 19 évesen ezek még elég érthető vágyak, aztán majd elmulik ez is :)
12/41 A kérdező kommentje:
Bár jogos a feltevésed, de úgy gondolom hogy ha meglátják az autó méreteit és a belterét, hamar elfog szálni minden kétej, hisz mégis csak egy felső kategóriás autók egyik királyáról van szó.
2017. okt. 24. 22:41
13/41 crudy válasza:
Addig is rajossz h az igenyesseghez nem 5literes motor kell es h rohejes lesz ha kiszalsz egy balnabol.
14/41 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de egy luxus kategóriájú autó röhejes? Akkor egy 3-as bmw vagy egy 2 golf az mi? (Fenyő vagy az Aldi alapítója, Putyin is röhejes volt?)
2017. okt. 24. 22:44
15/41 anonim válasza:
Hát lehet a felső kategóriás autók egyik királya, csak ismétlem ezt a kisasszonyok ritkán tudják. Ők annyit látnak hogy nagy meg szögletes. Az se mellékes hogy hol akarsz vele villantani mert Pesten ezzel teszem azt esélyed sincs de szerintem még egy nagyobb megyeszékhelyen se nagyon. És ez nem lehúzás, vagy bántás szerintem ez csupán a realitás
16/41 crudy válasza:
Es te fenyo vagy az aldi alapitoja vagy? Vagy oroszorszag elnoke vagy? 19 eves vagy. Azert rohejes. Mert nem erted h mirol szol a mercedes. Nem erted h mit kepvisel. Azt hiszed h csajozasra van kitalalva, meg azt h ket tonnahoz 300 loero kell. Ismersz egy darab mercit mert azt mindenki ismeri, meg mert elvileg volt is nalatok. Luxussedanok kiralya? Egyaltalan nem volt jo konstrukcio es nem volt jo auto es meg azt sem tudod h miert lett hires erre te keves tapasztalattal, fiatalon egy ilyen autot akarsz amit magadtol meg sem tudsz venni es nem tudsz fenntartani. Azt mondom h rohejes es meg azt sem erted mirol beszelek.
17/41 A kérdező kommentje:
Hát igen Pesten valószínű ez már annyira nem divat, de talán itt még Miskolcon elmegy. Utolós válaszoló, annak nem volt jó konstrukció akinek nem volt vagy van pénze fenntartani, és hidd el pontosan tudom miről szól ez az autó. És egy szóval se mondtam hogy én oroszország elnöke vagyok. Amúgy érdekelne hogy te milyen autó volánja mögül minősíted ezt az autót.
2017. okt. 24. 22:55
18/41 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekelne hogy milyen autót ajánlasz egy 19 éves srácnak?
2017. okt. 24. 22:55
19/41 crudy válasza:
Teljesen mindegy nekem milyen van. Szerintem faszmeregetesnek semmi ertelme. Foleg mert bekamuzhatok barmit. 19evesen, hondat, c mercit, 3mas vagy 1es bmw-t vennek. Clk merci vagy 407es coupe. Golfot, harmas mazdat vagy ha kell a hely akkor hatos mazda.
20/41 A kérdező kommentje:
Igen értem, de ha megtehetem miért ne vehetnék jobbat?
2017. okt. 24. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!