Egy 2015 évjáratú újonnan vett BMW x5 tel mennyire lehet csajozni?
Ahogy előttem is írták menő autó, de ilyenkor fogalmam nincs mit vársz a nőktől. Ha nincs megfelelő dumád vagy alapból balfax vagy akkor az autó se fog ezen segíteni.
Az autó lehet egy plusz a csajoknál, de hangsúlyozom csak egy plusz.
Nekem is BMW-m van, de még sose jött oda egy csaj se, hogy le....na mert látta milyen kocsim van. :D
Amelyik csaj feleszedheto vele az ízléstelen kuuuurva.
Aki megveszi annak se sok ízlése van, ennyiből kijön egy e24-M6 :-)
Ujakbol egyedul a 2016os 7er ami igazi bmw re sikeredett na arra irigykedek is mikor lesz olyanom!
Megfelelő közegben biztos naggggyon menő egy X5-ből hesszelni a csajokat.
Kérdés, hogy kinek mi számít "megfelelő közeg"-nek? :D
Arra azért fölhívnám a figyelmedet, hogy az autó kora és értéke, nem biztos, hogy arányban áll az esetleg fölszedhető csajok "minőségével".
"Arra azért fölhívnám a figyelmedet, hogy az autó kora és értéke, nem biztos, hogy arányban áll az esetleg fölszedhető csajok "minőségével".
Sőt a minőség garantáltan silány lesz, most ezt nem feltétlenül külsőre értem. Akik ilyen aranyásók azok azért akarnak gazdag palit, mert kb ez az egyetlen kitörési lehetőségük a kispolgári életből.
Buták, semmihez sem értenek, még háziasszonynak is bénák, vagy többnek gondolják magukat a butaság mellé.
Viszont amiatt, hogy igazából buták és semmihez nem értenek, senki nem fog felfigyelni rájuk az eszük miatt, ezért nyilván nem fognak jó állást betölteni, azaz saját lábukon sosem fognak karriert és csillogó életet befutni.
Így marad, az, hogy legyünk szépek, de azt nagyon és talán kifogunk egy gazdag palit, szóval ha valaki az autó miatt rámozdul az a csodaélet reményében teszi.
Erre nagyon jó példa a kedves Vajna Tímea, őt talán aranyszoborba kéne önteni, mint az aranyásók védőszentje, vagy példaképe, mert ő mikulással megfogta az isten lábát, és most már tuti el is hiszi, hogy ez neki jár.
#7!
A "nem biztos" kifejezéssel, próbáltam árnyaltan jelezni a -Tiéddel tökéletesen egyező- véleményemet.
/tudod, hátha a Kérdező valami érzékeny lélek.../ ;)
Figyelj 1kisdumád van és azx5ös mellett még pénz a zsebedben,csajokat kúrogatni tuti jó:)
nekem egy régi a4esem van,persze a környéken nem utolsó autonak számit,ha nincs dumád 1pici és pénz a zsebedben akkor basznak rád.ennyi. lehetsz 1 nyomigyerek x5össel úgy sem még a legpénzéhesebb kva sem fog rádlesni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!