Radish kérdése:
Szerintetek mennyire lehet ezzel az atuóval csajozni?
Figyelt kérdés
Itt lenne: [link] (19 éves srác vagyok, ez lenne az első autóm, fentartása nem jelent majd problémát) Válaszokat köszönöm!2017. okt. 24. 21:57
1/41 A kérdező kommentje:
Lányok véleménye is érdekelne! :) :)
2017. okt. 24. 22:00
4/41 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Érdekelne milyen autód van, ha neked egy 5.0 Benzines 322 lóerős autó nagypapa autó :D Köszi azért a választ! :)
2017. okt. 24. 22:06
5/41 anonim válasza:
Fenntartása nem jelent problémát :D csak hiszed :DD
Amúgy látszik hogy trollkodsz... majdnem bejött.
6/41 A kérdező kommentje:
Tisztába vagyok a fentartási költségekkel, a családba több bálna is megfordult már. A képet mindösszesen példaként szántam. A megvásárolni kívánt autó is családi tulajdonba van, de a jelenlegi tulaja megakar tőle válni, ezért gondoltam hogy megvásárolnám.
2017. okt. 24. 22:18
7/41 crudy válasza:
A kormany mogul azert kilatsz? A csajokat meg hova teszed ha apu vezeti a verdat? Azert ez jo. Veszek egy 140es mercit mert azt tuti csipazzak a korombeli nok akik azt se tudjak h mikor volt a 90es evek.
Ajanlom figyelmedbe az ezoteria szekciot. Ott szoktak dijazni az ilyen kerdeseket csak ird minden kerdes vegere h ufo, tuti sikered lesz.
8/41 A kérdező kommentje:
Mint említettem több bálna is volt/van a családba. És igen kilátok belőle, amúgy nem vagánykodás képp kérdeztem csak egy általános vélemény kutatás lett volna. Irigykedni meg nem kell!!!
2017. okt. 24. 22:26
9/41 crudy válasza:
Jo akkor az iriegysegemet megtartom. Nem tudom mit vartal. Hulyeseg a kerdes es ertelmes ember nem is vesz azert autot h azzal csajozzon. Mint mondtam, nem a kategoriaba valo a kerdesed. Es arrol meg szo se esett h eg, 19eves gyerek miert akar 300+ lovas auto.
10/41 A kérdező kommentje:
Szeretek igényesen és jól megjelenni. Úgy gondolom ehez a stílushoz ez pont megfelelő autó lenne. Sajnálom, arról nem én tehetek hogy nem szerelték őket 1.0-es 3 hengeres suzuki motorral. És megjegyzem, hogy egy majdnem 2 tonnás autóhoz kell ez az erő.
2017. okt. 24. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!