Milyen V6 vagy V8 motort tegyek ladába?
Figyelt kérdés
Van egy 2107-es ladám ami építés alatt áll és szeretnék bele tenni V6 vagy V8 motort. Milyen autóból érdemes bele tenni ami bele fér és nem kényes, szervízigényes?2017. okt. 24. 21:42
2/8 A kérdező kommentje:
Viccet és hülyeséget félre téve értelmes válaszokat kérnék. Én a BMW e30 V8-asára gondoltam vagy a Gaz V8-asára illetva Mazda MX-3 1.8 V6-ra gondoltam még és az Opel Calibra V6-osára. Valaki tud ajánlani m valamit?
2017. okt. 24. 22:20
3/8 anonim válasza:
Ha a viccet és a hülyeséget félre kell tenni akkor minek írtad ki ezt a kérdést?
4/8 D. Brasco válasza:
Elnézted a kategoriat.....a humor topic lentebb van....
5/8 anonim válasza:
Most miért piszkáljátok? Forgalmi nélküli versenyautónak igenis meg lehet építeni.
Kérdező: a zsiguli.hu fórumon érdeklődj inkább, ott több a tapasztalat!
6/8 D. Brasco válasza:
Azért piszkaljuk mert mar elég unalmas hogy itt minden héten van valami ilyen kretén kérdés,hogy zsiguliba/zastavaba/akármibe akarok V8-as motort tenni.........raadasul ezek 99.999999%-arol üvölt hogy egy ordas nagy kamu kérdés az egész!
Aki meg komolyan gondol egy ilyen projektet az már régen rossz ha ide a gyakorira kell jönnie érdeklődni ezzel kapcsolatban.......
7/8 A kérdező kommentje:
Mindehol ilyen rossz indulatú emberek vannak? Nem hülyeségből írtam ki a kérdést igenis egy V6 vagy egy V8 motort szeretnék Ladába tenni ami verseny autónak készül!! Ne mondja senki hogy lehetetlen meg hülyeség mert a youtube-on is van pár olyan Lada amiben V8-as motor ketyeg! Segítséget kértem volna hogy milyen motort érdemes beszerelni ami bele is fér mert olyat mem akarok venni ami alig fér el benne vagy éppen nem valami strapa bíró. Aki ezt hülyeségnek tartja az akkor tartsa meg magának a véleményét! Köszönöm!
2017. okt. 25. 19:03
8/8 anonim válasza:
Ismerek egy bontóst, nemrég bontottak el egy W12-es VW Phaetont, szerintem még megvan a motor. Az lenne a tuti bele, mert ugyanannyi helyet foglal, mint egy V6-os motor (oké, kicsit nagyobb, de nem hosszabb), úgyhogy én ajánlom neked a 6.0 W12 VW motort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!