Jasdik kérdése:
Ha egy Ladába át építek egy motort, azt forgalomba lehet helyezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy 2107 es Ladám, benne egy széria motorral.De én ezt a motort szeretném ki cserélni egy RB20DETT es R32 es Skyline Motorra (210LE).Ezzel együtt Felfüggesztés, jobb váltó rendszer,szervót is szeretnék építeni a gépbe.De ezéért a motorért ugy megkurnak a rendőrök, mint a hét szentség.Ezeket a cuccokat valahogy lehet legálissá tenni a autóba?Hogy közutakon is lehessen használni?2016. júl. 24. 13:34
2/7 anonim válasza:
Miért kell kiröhögni a kérdést?
Az RB20 és a 2JZ pont nem egy olyan írtódrága motor,hogy lehetetlen legyen hogy itthon valaki egy ilyenbe vágja a fejszéjét.Főleg hogy a szívó verzióról van szó ha jól sejtem.
3 millióból biztosan ki lehet hozni magát az átépítést,de akár kevesebből is.
Viszont az esélytelen,hogy itthon erre az NKH engedélyt ad.
Legfeljebb SP rendszámmal lehetne,vagy külföldön vizsgáztatni és úgy behozni.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem!Köszönöm a értelmes választ!A 2. válaszolónak!
2016. júl. 24. 21:55
4/7 A kérdező kommentje:
Az a gond, abbol a 3 millióbol akár egy Széria R33-mast, vagy GT-T R34 est is tudnék vásárolni.Ami az álmom *_*!Ugyhogy ha meglesz annyi pénz.Akkor inkább arra költök! :)
2016. júl. 24. 22:00
5/7 anonim válasza:
Mire gondoltál, hogy mennyiből teszel a kaszni alá egy másik felfüggesztést, váltót, motort? És még csak nem is verseny lada cuccokról van szó, hanem ilyen skyline cuccok ...
6/7 veterán vas válasza:
Nagyon erősen süt mostanában a napocska.
Hordjál szalmakalapot vagy napernyőt, esetleg maradj a hűvös lakásban, és akkor születnek ilyen autó-építős ötleteid.
Remélhetőleg.......... ;)
7/7 veterán vas válasza:
Jaj, a lényeg kimaradt!
"..akkor NEM születnek.." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!