Az autósok miért utálják ennyire a motorosokat?
Vettem nemrég egy robogót és azzal járok melózni.
Az autósok általában le akarnak túrni az útról, kanyarban is megelőznek, ha 50-nel vagy 60-al megyek a városban akkor is megelőznek.
Dudálnak rám csak azért meg megelőztem őket, lassan ment és kielőztem, erre mire lefordulok akkor dudál rám mint az őrült( indexeltem hogy le akarok fordulni és időben is elkezdetem lassítani). Körforgalomban is rámdudált egy öregasszony pedig én előbb bementem mint ő. Lakot területen kívül kanyar előtt előznek ki és nem számít hogy lehet jön szembe valami.
Múltkor leszállok a motorról a zsákutca végén,le akarom támasztani a motort az ott parkoló autó mellé és egy nő rámszól hogy ne oda támasszam. Mondom akkor hova? Ere ő, hogy akárhova, van máshol is hely. Nem akartam ellenkezni nehogy fellökje a motort vagy megkarcolja kib@szásból.
Közterület volt és nem kapubejáróba álltam.
Miért ilyen szemetek az autósok, én is néha megyek autóval de soha nem előzök kanyar előtt és nem dudálgatok rá másokra. Semmi tolerancia nincs az autósokban?
"Egyébként már rájöttem a titokra: agresszívan kell vezetni akkor félnek tőled."
Remélem, hogy egy SUV-os majd átgázol rajtad! Pont az ilyenek miatt utáljuk a motorosokat! Kurvähangosak, a gyorsaságimotorosoknak muszáj 2 lámpa között 19ezerig kihúzatni, hagy süketüljön meg mindenki, a robogósok meg városban még esetleg okés ahogy mennek, viszont országúton rohadt zavaró a 60!
Egyedül az zavar bennük, hogy nem mindegyik tud biztonságosan előzni. Nem magamat féltem, hanem őket. Mi van ha elbasz valamit. Ő összetöri magát, én meg mehetek a bíróságra.
Nem ártana néha betartani az oldaltávolságot előzés közben. Ha már 1 méternyit hagy, nekem az már oké. Na meg kétsávos úton nem belekezdeni, ha szemből jönnek, és a két jármű között befejezni.
Én robogóztam már Görögországban Korfun, ahol tele van szerpentinnel minden, 4 méter széles utak, ahol hatalmas turistabuszok közlekednek.... Én csak úgy mertem ott menni hogy az út közepén, ha valaki előzni akar akkor ne csak letúrjon, hanem menjen át a szembe sávba és előzzön meg szabályosan.
Itthon nem tudom mi a helyzet, de sok olyat láttam már hogy itt is tolják le a robogósokat... én ha robogóst előzök, akkor szép nagy távolságban kikerülöm, nem csak centizgetek.
Akkor lezárom a vitát...
Az autósok azért utálják a motorosokat, mert irigyek, és tényleg van néhány olyan motoros, aki tényleg donorjelölt.
1., Irigységből, mivel sokkal haladósabb motorral, és amig az autós a dugóban ül meg dudál meg anyázik, addig a motoros a sorok között elmegy, és ez nem tetszik a b*zi autósnak
2., Minden motorosban, legyen az robogó, sportmotor, Simson, bármi, száguldozó "vadállatot" látnak.
"Az autósok azért utálják a motorosokat, mert irigyek"
Kurv@ra nem vagyok irigy a motorosokra!
Sztem itt nem az irigységről szól mert ha valaki irigy lenne eladná az autóját és venne belőle 3 robogot is:D
Szimplán az a tudat,hogy nagyon kell rájuk figyelni,hogy ha az autós nem is pancser,de a motoros hibájábol se az autos jöjjön ki rosszul.
Mert ha ütköztök te neked kutyabajod se lesz,de a motoros nekicsuszik nyakkal egy oszlopnak és annyi.
Az emberben megvan az ,hogy nem szeretne embert ölni,az önhibáján kivül sem. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!