Vw touareg 2.5 R5 TDI 2 millióért (használt) mennyire reális?
Kicsit olcsónak tűnik így elsőre nekem, ami nem túl jó jel egy ilyen autónál. Nagyon jó a Touareg, de idősen már rengeteg problémája lehet. A 2.5 R5 TDI nem túl jó konstrukció (köze nincs a 90-es évekbeli adagolós 2.5 TDI-hez), szokott velük gond lenni. Továbbá szerintem túl gyenge a Touareghez ez a motor. A 3.0 TDI sokkal jobb lenne, erősebb és megbízhatóbb, de drágább is.
A másik gond még, hogy lgérugós (jó az, csak szar ha elromlik), és na, brutál drága rendberakni. Ha mindezeket tetézi még az automataváltó, akkor az még plusz egy problémaforrás. Bár meg kell jegyeznem, hogy szörnyű ez az autó kéziváltóval, egyszer vezettem egy kéziváltós 2.5 TDI Touareget, és ordított róla, hogy ebbe automata kell basszus.
Na szóval, kell még pénzt gyűjteni, és egy szép állapotú, lehetőleg leinformálható 3.0 TDI Touareget kell venni, mert másképp sírás lesz a vége.
Köszi a választ!
És a 3.2 V6 illetve az 5.0 V10 TDI-ről mi a véleményed/véleményetek?
Én nem vennék ilyet semmilyenben.
Rohadt drága lesz fenntartani akkor is ha a motorra nem költesz.
Teljesen reális. A 10+ éves prémium/luxus suv-ok általában töredékét érik újkori áruknak.
A probléma ott rejtezik, hogy fenntartásuk újkori költségikhez képest is drágább szokott lenni, ezért árazza le őket a piac ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!