Egy ilyen hírdetés mennyire lehet reális?
Ez állítólag végig magyarországi autó, ha megvan a rendszám akkor le tudod kérdezni az óraállást.. Ennyinél a beltérnek makulátlannak kellene lennie.
"nagy teljesítményű motor"
Na jah, az a 131 lovas szívó benzin az odabaxx ám rendesen :D :D
Sajnos nem kell makulátlannak lenni a belsejének. Tipikus Audi/VW konszern betegség a málló gumiborítás és karcosodó gombok. Saját VW-nkben kb. 100.000 km után kezdtek kopni, pedig rendszeresen volt takarítva, ápolózva. Ennek ellenére szerintem sem csak 150k-t futott. Kérdezd le ügyfélkapun!
Egyébként az AAA autó az lutri és nagyobb a valószínűsége, hogy átvágnak, mint az ellenkezője.
Az automata váltó a következő, ami miatt nem érdemes megvenni. Kérdezz rá bármelyik szervízben, hogy mennyibe kerül a karban tartása/felújítása/javítása!
Én több olyan embert ismerek, akik 10+ éve megvették a zsír új drága autót (pl egy ilyen Audit), aztán alig jártak vele. Nem szabály az, hogy aki ilyen autót vesz, az az autóban lakik.
Így hát lehet reális is a hirdetés. De lehet tekert is. Bár a képek alapján tényleg újszerű az autó (az enyhe kopások lehetnek például műkörmös hölgytől is, az ilyenek 1 év alatt leamortizálják az autó belsejét).
De ha engem kérdezel: inkább megvennék fele ennyiért egy ilyen 2.0-ás A4-et, 300 ezer km-mel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!