, Izom autó hobbi célra? ’
Talaltam egy kettot. 7500ig nezelodtem ami kicsit tobb mint a 2.3 millio.
C36 amg. Maga idejeben nagyon kiraly volt. Szerintem meg most is. [link]
Ez csak egy 500as e osztaly. Szerintem nem ilyet keresel. [link]
Hat liter, sportos, erogep. Ez kiraly. [link]
E osztaly amg, ez is nagyon kiraly. Nekem is ilyen van csak dizel. Iszonyat jo lehet ahogy ez a hatalmas kaszni konnyeden mozog az uton. [link]
Ez a legkiralyabb. Ilyet en is szeretnek egyszer. Nem kerdes h ezt vennem meg.
Nekem egy 2006-os dodge magnum R/T-m van 5.7hemi amcsi kivitel
Én szeretem a nyers amcsi v8 hangot
Az A8 nem izomautó...
Amit te keresel az egy faroknövelő, tarkóhurkásító, nálunk lepukkant gengszterverdaként futó autó.
Nyilván láttad vannak ilyenek, ki is lehet fogni jót, de aki nagy lábon akar élni, az ne gondolja, hogy kis pénzből is lehet. Ilyen kaliberű autót én ennek kb duplájáért vennék. Kevesebb futás, több extra, ami működik is stb stb,
Izomautó hobby célra. Hi-hi-hi.
Jó hogy így kiemelted, mert egyébként azt hinné az ember, csak azért vesznek egy 6ezres dojcs hulladékot, hogy minden hajnalban azzal mehessen dolgozni a bútorgyárba. Minimálbérért! :-)
A segítőleg belinkelt egyik C Merci a közeli Madridban van... szép dolog a segítség, de azért oda kellene figyelni!
Azt írja a kérdező, hogy 2,3 milliója van. Maximum. A regadót adjátok hozzá a vételárhoz! Az alaphangon 240 ezer forint, ha sikerül egy EURO3-ast kifogni. Ha csak EURO2, akkor 320 ezer. Ezeket az autókat hazahozni sem lesz könnyű, vagy olcsó. Ha ezeket is beleszámoljátok, akkor jelentősen változik az a keret.
Más kérdés, hogy az "izomautó" , ahogy írták is, inkább a bazi motoros amerikai autókra illik. A V8-as Audi egy luxuscirkáló. (gatyád rámegy, azt tudd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!