Szerinted luxus az auto hobbi celra?
Figyelt kérdés
2017. okt. 4. 17:14
1/12 anonim válasza:
Naná! De meg fogsz lepődni, hogy mennyire drága buli.
2/12 A kérdező kommentje:
akkor miert van annyi sok auto az utako?
es mindenhol 1-1 ember ul
2017. okt. 4. 17:31
3/12 anonim válasza:
Szerintem Pesten a dugoban nem hobbi celbol ulnek az emberek:)
4/12 A kérdező kommentje:
akkor miert
munkaba tomegkozlekedessel is mehet az ember ez mindig megoldhato
2017. okt. 4. 17:54
5/12 anonim válasza:
Az autó egy olyan hobbi, amit a legtöbb ember szeret valamiért. Hadd tudjuk már legalább ezt élvezni az életben, ha más nem jut. Nem, nem gazdaságos autót fenntartani, de igazából élni sem gazdaságos, ha tovább gondoljuk ezt az elvet.
6/12 anonim válasza:
Autóval kényelmesebb mint tömegközlekedéssel, főleg nyáron inkább ülök az autóban klímával, mintsem izzadjak a többi utassal egy buszon.
7/12 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy mindenkinek opció a tömegközlekedés? Annyira nem jó a BKV mint gondolod
9/12 A kérdező kommentje:
nem tudom mi baj lehet nalam
nem azt kerdeztem kenyelmes e a tomegkozlekedes, mert mindenki tudja hogy nem
azt kerdeztem luxusnak szamit e ha az ember autot tart fenn ugy hogy mondjuk nem sofor vagy taxis vagy futar
2017. okt. 5. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!