Vásárlásmániások, nektek megmaradt ez a "hobbi", vagy idővel alábbhagyott a lelkesedés?
Azért kérdezem, mert ez a problémám kb. 12 éves korom óta és azóta egyre rosszabb, tele van a szobám és a gardróbom is.
Nektek mikor jött el az, mikor azt mondtátok, hogy elég?
Magatoktól, vagy más valaki hatására?
Később, ha vásárolni kellett, nem csábultatok el?
Az gáz, ha tizenéves kölykök azt csinálnak, amit akarnak.
Nevelés kellett volna neked.
Ha már nem lesz pénzed, biztos megállít.
Második válaszoló!
Szerintem a kérdésemnél egyértelmű, hogy azokat kérdeztem, akik hasonlóan viselkednek, mint én. Akkor minek jössz ide parasztkodni?!
Pár éve kb mindent megvettem, ami megtetszett. Akkor még egyetemista voltam, de dolgoztam is mellette.
Azóta jóval átlagon felüli fizetésem van, és csak drága, minőségi ruhákat veszek (bár régebben is fontos volt a minőség nekem, csak most más a kategória). Most sokkal többet költök egy ruhára, viszont olyat veszek, amire tényleg szükségem van, és nem csak a szekrényemben fog állni.
"Kigyógyulni" nem lehet szerintem, imádok vásárolni, szóval nem is akarok.
Egy dolog fontos, hogy ne verd magad olyan költségbe, amit nem tehetsz meg! Ha mégis, akkor baj van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!