Elsö autónak mit ajánlanátok?
Friss jogsis vagyok. Kb 2 hete kaptam meg.
Elsö autó vétel elött álok de nem tudom milyet vegyek, valami olyasmira gondoltam ami nem is tul drága és megbizható is.
Persze használtakra gondolok.
Ami fontos az hogy Honda Jazz-al tanultam vezetni, és most apám Suzuki Ignis -ét hajtom. Mindkettö kis autó,és amugy nem tetszenek annyira. Csak egy kezdö soförnek könnyebb kis autoval forgolodni.
Ami igazán tetszik a Skoda Octavia, még a Fabia sem rossz. Valamint a VW Passat,Bora,Opel Astra G, Vectrák,stb..
Tehát az ilyen hosszabb nagyobb autók jönnek be nekem, meg ugy mond ezek a Sedan tipusok.
Ti mit ajánlanátok olyan 600 - 700 ezer forintig,?ami jó lenne elsönek,megbizható,és ha elromlik rajta valami alkatrész az ne kerüljön százezrekbe.
Gyakorlatilag felsoroltad... VW Passat,Bora,Opel Astra G, Vectrák... Ezekből mind kaphatsz ennyi pénzért.
Ezek jók, német vagy japán autókkal nagyon nem foghatsz mellé... Olyan szempontból, hogy ezekhez bőven vannak alkatrészek. Persze mindből benzinest javaslom, dízel felejtős. Egyrészt drágább a javítása, másrészt városba nem való.
Pontosan hogy érted ezt?
Olyanra gondoltam igazándiból amin van müszaki is, és csak az autóra áldoznék 600-700 ezret. Ezek után már csak arra lenne gondom hogy átirják a nevemre. De ezt plusz 50-60 ezerböl meglehet oldani ahogy halottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!