A képen látható ablaktörlőnek csak a gumi része cserélhető?
2017. okt. 1. 23:19
1/4 anonim válasza:
Felhajtod a szár végén a műanyag fedelet és le tudod húzni a lapátot a szárról.
2/4 anonim válasza:
Igen.
Ilyen az én autóm "gyári" lapátja is, csak a csatlakozás más.
A végén lévő lezáró műanyag elemet le lehet venni és így kihúzható a gumicsík. Én már cseréltem. Vettem bele gumit pár száz forintért. És örültem mint majom a farkának, hogy milyen ügyes vagyok, most ezzel spóroltam 8-10eFt-ot. Csakhogy nem lett olyan mint új korában. Vagyis eleinte jónak tűnt, de nagyon hamar, pár hónap múlva elkezdett csikorogni az üvegen és csúnyán törölni.
Megpróbálhatod, hátha te nagyobb szerencsével jársz vele. Én inkább újat vettem, az évekig bírja.
3/4 anonim válasza:
Én nem ajánlom a gumi cserélését. Én is próbálkoztam vele, de vacak minőségű gumikat lehet kapni. Soha nem lesz olyan, mint egy jó minőségű lapát. Sajnos...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megosztott tapasztalatokat!
2017. okt. 2. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!