Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiszakad a gumi, az mennyire látható?
Fogamzásgátlót szedtem sokáig, csak az elmúlt pár hónaptól kezdve gumizunk, tök tapasztalatlan vagyok gumi témában :D
Egy hete késik, eddig még sosem volt ilyen.
Ha kiszakad a gumi, akkor az rendesen láthatóan kiszakad, vagy lehet apróbb szakadás ami észrevehetetlen?
Nem mindig "nézzük át" tüzetesen szex végén, ezért kérdezem, hogy mennyire észrevehető.
legelején ha rá lett húzva picit húzd hátra az óvszert a péniszen hogy a tetején a tartály kilyukadt e
Ha feszes levegővel telt a guminak a tartálya amikor hátrahúzod a gumit akkor nem szakadt ki én így szoktam megnézni és soha semmi probléma nem volt eddig 1x volt kilukadva megnéztem láttam h a tartály leereszt és rögtön kidobtuk
Ha előzetesen nem volt kiszúrva és nem is gyártáshibás akkor hasad a gumi amikor kiszakad, az pedig elég jól észrevehető.
Azt tanácsolom, hogy mindig legyen átnézve, csak legfeljebb ne közvetlenül a használat után, mert úgy elég illúzióromboló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!