Szerintem irreálisan csúszott a kocsim a friss hó és jég ellenére. A lenti képen látható gumit még jók lehetnek?
Első téli vezetésem volt, és szerintem a kocsim irreálisan nagyon csúszott, annak ellenére, hogy gyalog is csúszkáltam.
Pl. harmincon(!) kicsúsztam a körforgalomból, a patka fogott meg!
Igaz, tapasztalatlan vagyok ilyen téren, tehát lehet csak én reagálom túl, de lehet, hogy mégsem.
A kanyarokat is igen óvatosan kellett vennem, mert egyszerűen nyomtam a féket pár kilométer/óránál és a kocsi csúszott tovább, akkor a kanyarokban szerintem nem is kell mondanom, hogy ilyen 30-aknál is eléggé sodródott oldalra. :S
De, akkor a képek, nem tudom mennyit látni, szupermakróval készültek:
(Első kerék meghúzású autó, kis plusz infóként.)
A képekből kis felbontáson több dolog látszik.
Bal első
Jobb első:
Bal hátsó:
Jobb hátsó:
Köszi mindenkinek! :)
A második válaszadónak: nincs mentségem, tényleg úgy érthető az írásból, mintha beletapostam volna.
Tény, hogy nem pumpáltam, de nem is léptem rá, mint egy vadállat. Finoman, lassan, de folyamatosan nyomtam a féket.
De, akkor ilyen téren megnyugodtam, hogy azért nem (csak) én szerencsétlenkedtem az úton, hanem tényleg ennyire csúszik. :)
Az első válaszadónak: Kamionosként már az emberben lehet kis tapasztalat, úgyhogy ott meghiszem a bátorságot! :)
Harmadik: nem tudom, hogy a kocsim súlyelosztása mennyire jó, de abból kiindulva, hogy eddig rendes úton, hirtelen kanyaroknál, nagy sebességen nem szokott csúszkálni, ezért gondolom annyira nem lehet rossz. :)
Köszi! :)
Remélem én is belejövök! :)
Köszönöm a bátorító szavakat mindenkinek mégegyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!