Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyek az apuci megvette autók?

Melyek az apuci megvette autók?

Figyelt kérdés
2017. szept. 29. 16:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Apu lánya Q7-el?

Leszel a feleségem? :D

2017. szept. 29. 21:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Dehogy baj. érdekel, hogy melyek ezek a kocsik, mert olyat nem veszek :)))) Köszi!
2017. szept. 29. 21:34
 13/20 megadex válasza:
87%
Én Kawasaki Z750- est kaptam nem autót, az baj?
2017. szept. 30. 06:51
 14/20 anonim ***** válasza:
kúhetet mi? Normális autót nem tudtak volna venni? Ha már az ilyen álterepjárókra gerjedsz, miért nem elég egy kúhárom, miért kell mindjárt egy birodalmi romboló?
2017. szept. 30. 09:01
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, így bocsi, ha feleslegest írok.

Tökre félre érted.

Nem azzal van baj, ha anyuci-apuci megvesz neked valamit.

Az a te, illetve a ti dolgotok.

Az a rohadt idegesítő, amikor egy ilyen gyerek úgy viselkedik mintha ő lenne az USA elnöke, holott még az ABC-t sem tudja.

A munkámból adódóan nagyon sok "csóró" és gazdag között vagyok nap mint nap.

A gazdagok között nagyon sokan vannak akik felmérik a helyzetüket, tisztában vannak a lehetőségeikkel és a korlátaikkal.

Vannak végtelen mód normálisak, becsületesek, korrektek. De komolyan.

Egyébként az anyuci-apuci által megvett autók azok, amiket az adott gyerekek akarnak. És ennyi.

Most nehogy már ez alapján akarj magadnak bármit is.

2017. szept. 30. 21:05
 16/20 anonim ***** válasza:

"Nekem apáék Q7et vettek, de rajtunk kívül senki nem tudja hogy az enyém, mert egyből kapnám az apuci kicsi lánya, meg a biztos kihisztiztem szövegeket."

Szupi vagy!

Végre rajtam kívül van más belevaló csaj!

2017. szept. 30. 21:08
 17/20 anonim válasza:

Az "apuci megvette" jellegű dumák nem csak arra vonatkoznak, hogy milyen pénzügyi helyzetű családba nőttél bele, hanem hogy te tettél-e bármit is az életedben azért, hogy neked olyanod legyen, vagy csak a segged alá rakták, mert el vagy kényeztetve. Én az autómat a saját megkeresett pénzemből vettem. Igaz, használtat, és jó pár évig vártam rá, hogy meglegyen, gyűjtögettem, megtakarításaim voltak, és saját erőből, saját pénzből lett meg, nem segítséggel. Sokkal büszkébb is vagyok rá, és sokkal jobban is vigyázok rá.

Szóval az egész arról szól, hogy egy elkényeztetett senkiházi-e az illető vagy sem.

2017. okt. 1. 07:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Te se sokszor kaphattál ötöst fogalmazásból, kedves Kérdező! :( (Gyengébbek kedvéért: a kérdést értelmesebben is meg lehetett volna fogalmazni. Máskor törekedj erre!)
2017. okt. 2. 00:57
 19/20 jobbikostibi válasza:
Azok, amiben úgy feszít egy nő, hogy látod, hogy nem ő kereste meg, mert riba ncosra van öltöztetve, sminkelve, látod rajta, hogynem jegyző vagy főorvos asszony
2017. okt. 2. 07:35
 20/20 anonim ***** válasza:
3-as BMW
2017. okt. 13. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!