Melyek az apuci megvette autók?
Figyelt kérdés
2017. szept. 29. 16:17
1/20 anonim válasza:
Peugeot 206 1.1 apám vette nekem 12 éve :)
2/20 anonim válasza:
Amelyiket apád megveszi neked.Valakinek nem tudnak venni, valaki csak kis és középkategóriást kap és van, akik kőgazdagok és egyből kap egy luxusmárkát.
3/20 anonim válasza:
Azok amiket apuci vett...ez lehet kispolskitól a Lamborghiniig bármi.
4/20 anonim válasza:
F Astra, igaz nem apám vette hanem nagyapám adta nekem az övét. Igaz az az autó már nagyon szét volt használva, nekem gyakorlásnak az tökéletes volt, 4 évet kihúztam vele, legutolsó műszakin mondták hogy még átengedik mert még megfelel az állapota, de mondták hogy legközelebb valószínű fel kell újítani hogy jó legyen. Arra a műszakira is úgy mentem hogy előzetesbe nézzék át alaposan, mivel csak a kézifék bovdent kellett kicserélni így arra még költöttem. Utána megnézettem motorikusan még milyen, csináltattam utolsó olajcserét plusz vezérlés cserét, a motorháztető már nagyon ki volt fakulva így azt egy fényezős ismerősöm szívességért megcsinálta, illetve némi rohadás a kasznin kezelve lett, alvázzal nem volt gond mert annyira vigyázva volt rá, és gondoltam egyet és eladtam. Egy apuka vette meg a lányának kezdő autónak, mondtam hogy még vannak kis hibák, ennek tudatában vigye el de korrekt volt ő is, mert megtudtunk egyezni. Utána vettem egy Ford Mondeót amire összespóroltam a pénzt nagy keservesen, plusz apám 150 ezerrel kisegített hogy az átírást meg a kötelező szervizt kitudjam fizetni és ennyi.
5/20 anonim válasza:
A kérdés sem teljesen tiszta. Nagy dolog lett volna még vagy 15 karaktert bepötyögni, hogy érhető legyen mit akar a kérdező?
6/20 anonim válasza:
Azok az autók tartozanak ebbe a halmazba, amelyeket az édesapád, vagy nevelőapád vásárolt meg saját pénzén azzal a céllal, hogy majd a fiatal ezzel az autóval közlekedhessen.
8/20 A kérdező kommentje:
Itt elég sokszor olvasom, hogy
"jaj apuci kicsifia... de sajnállak"
"apuci megveszi neked mi?"
Ezekre gondolok.
2017. szept. 29. 20:22
9/20 anonim válasza:
Szóval az a baj, hogy te nem kaptál?
10/20 anonim válasza:
Hát bármilyen autó, függően a család anyagi helyzetétől. De gondolom jellemzően a felső-közép, és afölé tartozó autók, legújabb BMW, Mercedes, amikkel általában fel szoktak vágni a 18-25 éves fiatalok.
Nekem apáék Q7et vettek, de rajtunk kívül senki nem tudja hogy az enyém, mert egyből kapnám az apuci kicsi lánya, meg a biztos kihisztiztem szövegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!