Lányok! Írjatok sokan! Nektek melyek a legszebb
PICK-UP-ok, illetve melyekre kapjátok fel a fejeteket?
USA/EU/japán - minden vas jöhet! ^_^
Figyelt kérdés
Azért a platós autó, mert sok alaszkai malamut van a családban és egyedül így lehet megoldani a szállításukat, hiszen kombik, vagy SUV-k hátuljában nem férnének el, csak nyomorognának.
Életkort is írhattok, és akár több típust is - a lényeg a Ti ízlésetek! ^_^
Szerintem épp a lányokat nem érdekli a pick-up, főleg, hogy mind egyforma, csak az embléma más.
Ezzel a kérdéssel jól mellélőttél.
2017. szept. 28. 09:30
4/19 anonim válasza:
ja értem... tehát az alaszkai malamutokkal, meg a pick-uppal akarja levenni őket a lábukról? :D akkor sok sikert hozzá, nem fog menni :D írta volna, hogy piros ferrarim van rózsaszín pólóval yorki kutyusokkal, vagy 3-as bömösöm németből csincsillákkal, már nagyobb esélye lenne :D
2017. szept. 28. 09:35
5/19 anonim válasza:
Nincs értékelhető válasz, mert a mi környékünkön nem esnek a csajok extázisba egy "szép" pick-up, kutyasz@ros platójának a látványától. :-)
2017. szept. 28. 09:49
6/19 veterán vas válasza:
Sajnos nem tudok segíteni, ugyanis nem szeretem a pick-up-okat, és nincs szánhúzó kutyusom. Jah' és még lány sem vagyok.
A kérdésedre, talán anchoragei malamut-tulajdonosok egyesületének nőtagjai tudnának érdemi választ adni.
Próbálkozz ott. ;)
2017. szept. 28. 10:08
7/19 anonim válasza:
18 éves lány vagyok. Mi az a pick-up? Nem make-up?
Egyébként mi a te foglalkozásod? Fémkereskedő vagyol? Csak mert írod, hogy minden vas jöhet...
2017. szept. 28. 10:37
8/19 anonim válasza:
Kérdező retardált vagy?
2017. szept. 28. 10:37
9/19 anonim válasza:
Egyébként meg a büdös életben semmilyen csajt nem fog felszedni, aki ilyeneket írogat: ^_^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!