Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagy bukó lehet egy 300....

Nagy bukó lehet egy 300. 000km -es dízel autó? (1.6 hdi)

Figyelt kérdés
2017. szept. 29. 10:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagy esélyel az lesz.
2017. szept. 29. 10:49
 2/11 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem biztos. de azért nem mindegy, hogy tényleg annyi km van-e benne, rendesen tartották-e karban és leginkább mennyiért veszed ? (vagyis inkább így, lesz-e keret, ha történetesen valami baja lenne)
2017. szept. 29. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:
nem feltétlen, nekem a kollégám árulja most az autóját, 310ezer km van benne, de simán megvenném tőle, mert tudom, hogy vigyázott rá és rendszeresen szervizelte.
2017. szept. 29. 11:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem biztosan de minden alkatrész öregszik. Pl injektorok 200-300e km élettartam ha megy a motor kopik ennyi. A turbó kibirhatja de olajcsere függő de az nem is drága 100e HUF, dmf 2-300ezres élettartamot van 150-200e HUF. Tehát ha ezek nem voltak cserélve egy fél milliós tetelbe beleeshetsz de egy 200e kmesnel is.

De ez ilyen, lelakott lehasznalt termékre költeni kell hogy jó legyen.

2017. szept. 29. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Mit takar az, hogy bukó? Tegyük fel, hogy ráköltesz 300 ezer forintot, ezután használhatod évekig még, mert amiket kicseréltél, azok jók lesznek rajta. Tehát kis vételár + egy bizonyos összeg ráköltése után még mindig nem kell túl sokat áldoznod az autóra, cserében van egy hipertakarékos autód.
2017. szept. 29. 17:11
 6/11 A kérdező kommentje:
bukó pl ha annyit ráköltök annyit hogy azon a pénzem + vételáron tudtam volna venni fiatalabb fele annyi km-es ugyan olyan autót.
2017. szept. 29. 23:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Egy 200ezres szervízszámla csődbe vinne?

Ha nem akkor vedd nyugodtan de ne egy osztrákból behozott lefingott rozsdakupacot.

2017. szept. 30. 08:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél szívó benzinest ha nemakarsz egyösszegben sokat rákölteni.Többet fogyaszt 1 literrel de jóval egyszerűbb technika(nincs turbó,nincs kettőstömegű,...)olcsóbb a fenntartása.
2017. szept. 30. 11:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Melyik 1.6hdi? A 90lovassal ha volt az olaj cserélve rajta időben akkor még használható. (itt nincs se dpf se kettőstömegű se változó geós turbó)

#8 Ez mind addig igaz míg egy 206-osról beszélünk, de ha egy partnerről akkor az az 1l inkább 4l + nem megy vagy ha megy akkor az a 4l inkább +5-6.

2017. szept. 30. 13:10
 10/11 anonim ***** válasza:

"bukó pl ha annyit ráköltök annyit hogy azon a pénzem + vételáron tudtam volna venni fiatalabb fele annyi km-es ugyan olyan autót."

Hülyeség, mert a fele annyi kilóméteresben is pont ugyanúgy elromolhatnak majd a drága alkatrészek, és akkor még drágábban jössz ki. Főleg ha tekert kilóméterórásat veszel, az már triplán bukó.

2017. szept. 30. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!