Utángyártott vagy gyári ködlámpa/menetfény?
2007es Suzukiról van szó, szeretnék bele vagy ködlámpát vagy menetfenyt.
Az utángyártott 19.000, a gyári pedig 50-60.000
Sokat számíthat a minősége?
100%-ig biztos nem vagyok benne, de úgy tudom, hogy 2007-es Swifthez (feltételezem, mert csak márkát irtál, típust nem) nem volt gyári menetfény kapható.
Így menetfényt csak utángyártottat tudsz venni. Léteznek (pl Osram, Dectane) olyan utángyártott menetfények/lámpatestek, amik egyben ködlámpa funkciót is elláthatnak, sőt akár kanyarfényt is. Nyilván minél nagyobb a márka neve és a funkciók listája, annál drágább lesz.
A minőség sokat számít, főleg élettartam terén. A gagyik plasztik búráját hamar kiszívja az UV és a beépített ledek sem bírnak sokat, viszonylag gyorsan átváltanak pislákolásra vagy egyszerűen kiégnek.
A drágábbikat javaslom, valószínűleg az OSRAM menetfénnyel egybeépített ledes ködfényszórójáról van szó.
Egyrészt gond nélkül beleillik a lökhárítón lévő ködfényszóró nyílásba. Másrészt van műbizonylata, és rajta van a nappali menetfény és ködfényszóró E-jelzése is.
Sem vizsgán nem szólnak érte, sem a rendőr nem szól érte.
A régebbi OSRAM-nak (amit csak egy színben lehet kapni, és "C"-betűre emlékeztet a nappali menetfény rész) van kanyarfényszóró funkciója is, indexelésre felkapcsolt fényszóróknál bekapcsolja az adott oldali ködfényszórót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!