Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 320D TUNING?!

Mate1697 kérdése:

BMW E46 320D TUNING?!

Figyelt kérdés

Hali, van itt olyan aki ért a tuningoláshoz? :D

gondolok én itt olyanokra hogy ezt a fajta kocsit hogy lehetne felhúzni kicsit extrásabbra? Gondoltam rakok majd bele nyitott rendszert, chipet, turbot megéri? meg még mit lenne érdemes?

2017. szept. 26. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"tudod hogy mi a szerepe a katalizátornak?" Általában tudni szokták itt :)

"meg azt is tudod hogy a sport kipufogóba nincs katalizátor?" És te tudsz arról, hogy bizonyos versenyekben nem indulhatsz katalizátor nélküli autóval, ezért van versenykatalizátor is a világon? :D

"ezekkel rendbe vagy? :))" Persze, és azt is tudjuk van e intercooler és turbó a kocsinkban :D

"már nem azért de sokkal egészségesebb a kocsinak ha kiszeded a katalizátort"

Te ezt biztosan jobban tudod, mint a BMW mérnökei igaz? Illetve azok akik a károsanyag kibocsátás csökkentésére vonatkozó jogszabályokat és műszaki rendelkezéseket meghozták. :D

De kapaszkodj meg, mi azt is tudjuk, hogy a 320d-ből volt adagolós és common rail is és azt is tudjuk, hogy a kettőt nem ugyanúgy lehet tuningolni ezért ha kérdezünk akkor specifikusan kérdezünk, hogy ne kapjunk hülye válaszokat. :D

Nem éri meg küszködni a 320d-vel, ha gyenge akkor add el vegyél 330d-t.

2017. szept. 26. 21:12
 12/15 D. Brasco ***** válasza:
100%
Monster matrica köztudottan +5lovat ad......darabja!!!
2017. szept. 26. 23:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez beválik: Add el a 320d-t és vegyél egy 330d-t. A katalizátort, EGR szelepet pedig hagyd meg gyárinak és működőnek, a chipet felejtsd el.

A 320d-ben van turbó gyárilag, max turbónyomást lehetne állítani de minek? A chip is mire jó? Hogy 1900as fordulattól jobban húzzon 2300-ig?

Ha nagyobb menést akarsz vegyél komolyabb kocsit. A 320d alapból jól megy. A helyedben örülnék ha találnék egy gyári állapotú, megbízható darabot.

2017. okt. 1. 01:20
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: minden szavában korrekt válasz. Pontosan ez a recept. Viszont Magyarországon 6-8 éves kor fölött gyári állapotú BMW-t találni... arra elég kicsi az esély.
2017. okt. 2. 08:59
 15/15 anonim ***** válasza:
A 136 lovas nekem is kicsit vèrszegèny, 4-5 fővel főkèpp. Egy chipet szerintem irathatsz rá az bőven elèg èn is max azon gondolkodom.
2019. jún. 30. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!