Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 320D TUNING?!

Mate1697 kérdése:

BMW E46 320D TUNING?!

Figyelt kérdés

Hali, van itt olyan aki ért a tuningoláshoz? :D

gondolok én itt olyanokra hogy ezt a fajta kocsit hogy lehetne felhúzni kicsit extrásabbra? Gondoltam rakok majd bele nyitott rendszert, chipet, turbot megéri? meg még mit lenne érdemes?

2017. szept. 26. 16:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jézusom
2017. szept. 26. 16:42
 2/15 anonim ***** válasza:

Még egy turbót akarsz beletenni? A 150 lóerő kevés? Gondolom nagy versenyző lehetsz. Extrásabbra fel lehet húzni, vegyél bele bőrülést, meg tévét.

Nyitott rendszer szép egy dízel autó alá, tényleg.

Ez egy hírhedten konstrukciós hibákkal teli motor. Örülj, ha találsz egy épkézláb darabot és fent tudod tartani ezt az állapotot. Rögtön a tuning...beszarás.

2017. szept. 26. 16:50
 3/15 anonim ***** válasza:

1. Miért kell egy kérdés feltevéséhez röhögni? Ez valami új nyelvtani szabály?

2. Turbót miért raknál olyan autóba, amiben már van turbó?

3. Nyitott rendszer? Jó ég. Ha be akarod vonatni a forgalmidat, akkor nyugodtan.

De az ég szerelmére, ha szereted a BMW-t, miért akarsz telepi hülyegyerek-autót csinálni belőle? Miért akarsz az ukránokhoz, oroszokhoz hasonlítani ebben?

Itt csengenek még a fülemben Bernd Pischetsrieder, a BMW korábbi elnökének szavai: a márkánk imidzsének jobb, ha az autó egyáltalán nem kel el, mint ha olyasvalaki ül a volánja mögé, aki nem oda való.

Szerinted mire gondolt herr Pischetsrieder, amikor ezt a mondatot megfogalmazta?

És gondolom képes vagy azt mondani ennek ellenére, hogy szereted a BMW-t. :(

2017. szept. 26. 16:52
 4/15 A kérdező kommentje:
már nem azért de sokkal egészségesebb a kocsinak ha kiszeded a katalizátort + LE is nyersz vele nem folytja le... lehet kicsit szennyezőbb turbot meg cserére gondoltam.. meg ilyenekre gondoltam hogy légszűrőt cseréljek-e benne coolert érdemes rakni bele? stb
2017. szept. 26. 17:11
 5/15 anonim ***** válasza:

Csak remélni tudom, hogy soha nem fogod tudni megvalósítani a terveidet, főleg ami a katalizátor kivételét illeti.

De ha azzal akarsz nyerni plusz három lóerőt, akkor miért nem a Colin Chapman-i utat választod, és szeded ki a felesleges súlyt az autóból? Hátsó ülés, anyósülés, kárpitok, rádió, felesleges elektronikai cuccok, stb. Ha ügyes vagy, ezek jobb hatással lesznek a hungaroringi köridőkre, mint ha kiveszed a katalizátort.

2017. szept. 26. 17:19
 6/15 A kérdező kommentje:
te idióta vagy? :D tudod hogy mi a szerepe a katalizátornak? meg azt is tudod hogy a sport kipufogóba nincs katalizátor? ezekkel rendbe vagy? :))
2017. szept. 26. 17:29
 7/15 A kérdező kommentje:
De az volt a kérdés hogy milyen dologgal tudnám elősegiteni szóval ilyen kommentekkel inkább maradjatok meg magatoknak köszi
2017. szept. 26. 17:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
szerinted nincs benne cooler? Szerintem össze-vissza beszélsz, láttál valami tuning műsort (egy hiper parkolójában) és onnan veszed az okos ötleteket.
2017. szept. 26. 17:31
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, Te értelmi fogyatékos vagy?
2017. szept. 26. 17:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Bontoba a fustgeppel :)) aza helyes tuning
2017. szept. 26. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!