Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti hany pótórát vettetek a...

Ti hany pótórát vettetek a kotelezo 29 felett jogsinal?

Figyelt kérdés

En most tartok 29-nel es az oktato kozolte, hogy kell meg potora, meglatjuk mennyi.

Hat en nem erre rendezkedtem be anyagiakban, a 10 potora min 50 ezer..

Plusz a kenopenz egy huszas.. plusz ugyis meghuznak mert ennel az autosiskolanal mindenkit meghuznak es masodjara kenopenzzel engednek at.

Igy lesz 250 ezer a jogsi.

Nektek mennyi potora kellett, hogy megtanuljatok vezetni?

2017. szept. 26. 14:03
1 2
 11/20 anonim válasza:
65%
Én +6 orat vezettem es ugy mentem vizsgazni, harmadjara mentem at, nagyon nagy idokozonkent tudtam csak menni vezetni, es a legvegen kezdtuk gyakorolni a parkolast stb.. . Kb+10 orat vettem osszesen mire meglett, es akkor is kezdtem el ráérezni. Kb. 240 ezrembe kerult osszesen.
2017. szept. 26. 18:43
 12/20 anonim ***** válasza:
30%

Minden béna vesztes ezzel nyugtatja magát.

Még jó, hogy nem tudjátok, hogy a kenőpénz 90%at simán lenyúlták az oktatók aztán ha tényleg bukik a delikvens visszaadják mondván nem fogadta el a vb... És ad potorat. Az oktató így is úgy is nyert....

2017. szept. 26. 18:51
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
A béna lúzer különösen ha elég ostoba is mindig másban látja a hibát de magában nem.
2017. szept. 26. 19:25
 14/20 anonim ***** válasza:
21%

Na, pontosan az ilyen lelki sérültekre gondoltam, mint #7, #12, #13.

Azt mondjuk külön nem értem, hogy aki bunkó kapafogú vidéki tahó az minek szól bele olyanba, amit nem ért, hiszen én pesti vizsgázásról beszéltem, aminek semmi köze a vidéki vizsgácskákhoz.

2017. szept. 26. 20:22
 15/20 anonim ***** válasza:
51%

Apuci, Pesten vizsgáztam A-B kategóriából. Se pótórát nem vettem, se kenőpénzt nem adtam, se nem buktam meg..

Most vagy csodagyerek vagyok vagy az áll fenn amit fent írtam, hogy aki szerencsétlen azzal nyugtatja magát, hogy jajj jajj mindenki fizet, meg mindenkit megbuktatnak, jajj jaj...

2017. szept. 26. 20:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Mesélj még. :D
2017. szept. 26. 21:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Édesanyádat kérdezd meg hogyan néztél ki gyerekkorodban. Köszi.
2017. szept. 26. 22:10
 18/20 anonim ***** válasza:
29órát vezettem a 30.vizsga volt.(tavaly decemberben volt a vizsgám)Semmi kenőpénz nem volt.Tök felesleges.
2017. szept. 27. 06:45
 19/20 A kérdező kommentje:

Kivancsi leszek en hany potora utan fogok menni vizsgazni.

Ismerek olyat aki adott egy huszast, hogy az oktato es biztos ebbol mennyit latott azt nem tudom, de az biztos, hogy 5 perc utan meg volt a vizsgaja.

Persze vannak a fenomen ferfi autovezetok, akik 5 ora oktatas utan csont nelkul levizsgaznak.

Bar ilyen lennek en is. Csak en no vagyok itt kezdodik a bibi 😂

2017. szept. 27. 08:32
 20/20 A kérdező kommentje:

Kellett 10 potorat vennem, abbol egy ment a levesbe (nem izgat csak legyen mar meg a jogsi)

Kb 25 oranal kezdett osszeallni a kep, most a 37 oranal tartva igen jol megy, ugyhogy megtanulhato a vezetes.

Van akinek tobb kell van akinek eleg 5 ora.

2017. okt. 11. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!