Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti hany pótórát vettetek a...

Ti hany pótórát vettetek a kotelezo 29 felett jogsinal?

Figyelt kérdés

En most tartok 29-nel es az oktato kozolte, hogy kell meg potora, meglatjuk mennyi.

Hat en nem erre rendezkedtem be anyagiakban, a 10 potora min 50 ezer..

Plusz a kenopenz egy huszas.. plusz ugyis meghuznak mert ennel az autosiskolanal mindenkit meghuznak es masodjara kenopenzzel engednek at.

Igy lesz 250 ezer a jogsi.

Nektek mennyi potora kellett, hogy megtanuljatok vezetni?

2017. szept. 26. 14:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem vettem egyet se. Igaz ez 15 éve volt.
2017. szept. 26. 14:10
 2/20 anonim ***** válasza:

Egyet se.

És azon kívül, amiről számlát kaptam, nem adtam senkinek semmit.

2017. szept. 26. 14:21
 3/20 anonim ***** válasza:
Erre nincs kenőpénz. ( Még szerencse!) Nem kellett plusz óra.
2017. szept. 26. 14:35
 4/20 anonim ***** válasza:
63%
Semennyit és kenőpénzt sem adtam. Elsőre simán átmentem.
2017. szept. 26. 14:43
 5/20 anonim ***** válasza:
17%

"Erre nincs kenőpénz. ( Még szerencse!)"

Mire? Jogsi megszerzésre?

Na ne röhögtess. :D :D :D

Pesten mindenki kenéssel szerzi a jogsiját...

Persze majd most jön sorban a sok álszent, hogy ő márpedig egy forintot se adott és elsőre átment a kötelező óramennyiség után, de ez mind hazugság.

2017. szept. 26. 17:26
 6/20 A kérdező kommentje:

Igen az elso par valalszolo gyanus 😁

Amugy en akivel eddig beszeltem mindenki kenopenzel ment at. Ami nem azt jelenti, hogy nem tudtak vezetni. Sokkal inkabb jelenti azt, hogy a mindenbe belekoto es kedvtelesbol meghuzogato biztosoknak ha adsz egy huszast, akkor atenged ugy hogy tudsz vezetni.

2017. szept. 26. 17:43
 7/20 anonim ***** válasza:
17%

Az lehet, hogy a proli fővárosban csak így működik, amit kétlek, de a maradék lakosság 80%-ának a vidéki városokban, ott bizony legtöbbször sikerül elsőre, kenőpénz nélkül, plusz óra nélkül.

Persze aki balfsz a vezetéshez vagy balfsz az oktatója vagy gci a vizsgáztató, annak kellhet.

2017. szept. 26. 18:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Plusz 1 órát vettem vidéken, vizsga előtt 2 órával kb végig mentünk az útvonalon, az volt a +1 óra (Szombathely) , 6 éve volt.
2017. szept. 26. 18:27
 9/20 anonim ***** válasza:
74%
Bár azt hozzá tenném, hogy előtte 4 évig napi szinten robogóval jártam suliba, szóval a KRESZ és alkalmazása rendben volt nálam, csak az autókezelést kellett megtanulnom.
2017. szept. 26. 18:29
 10/20 A kérdező kommentje:

Most mondjam azt, hogy ismerosom 1 eve vezetett mar jogsi nelkul a varosban, eldugott utakon.

Neki 20 ora alatt meg volt a jogsi. Megis meghuztak.

2017. szept. 26. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!