Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót lenne érdemes...

Kollár Dani 11230 kérdése:

Milyen autót lenne érdemes tuningolni?

Figyelt kérdés

Itt gondolok első sorban a legelső kérdésre. Dízel vagy inkább benzin? Sok embert kérdezek erről, gyűjtöm az infót ahonnan tudom. Igazából pár éve még, fele-fele arányban voltak. De mostanra megnőtt azok száma akik azt mondják benzinest. Mivel a már lassan benzines autókból is ki tudják hozni azt a lóerő/nyomaték arány-t amit egy dízeles tudott volna eddig nyújtani. Szóval első, hogy dízel vagy benzin. Második kérdésem pedig hogy milyen évjárat környékén érdemes gondolkodni? Már az elektronika miatt. Az újabbakhoz nagyon bonyolult lenne hozzányúlni, vagy kihegyezni őket?

3. Kérdésem hogy milyen autót lenne érdemes erre a célra venni? Én személy szerinte egy Audira gondoltam, quattroval "ellátva". Vagy többnyire japán autók mint pl honda civic, esetleg subaru, nissan, vagy valami ilyesmi.

Utolsó kérdésem pedig, hogy mit lenne érdemes csinálni rajta? Tehát jó, mindegyik autónál kicsit másabb meg majdnem mindenen lehet "tuningolni" de mivel érdemes kezdeni? Nem pont egy 1000 lóerős gépet akarok kapni, meg valószínű annyi pénzem, időm, szakértelmem meg főleg nem lenne:D Csak mondjuk egy autó ami tapad, kanyarban nem hal meg kicsit nagyobb sebességnél és ami tényleg élvezetessé teszi az autózást, nagyon sebesség mániás vagyok. Szóval hogy erő legyen benne, legyen tartása. Kérlek tieteket csak komoly és hozzáértő válaszolók írjanak, és normális válaszokat ha lehet! Előre is nagyon szépen köszönöm!:)

2017. szept. 24. 19:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát a hatos meg a kérdező még mindig értelmesebb embernek néz ki mint Te kedves utolsó, legalábbis a stílus sokat elárul. :D
2017. szept. 30. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!