Mazda 6 vélemény? Dízel vagy Benzin? Érdemes tuningolni?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az új mazda 6 osról? 2015-16. Tapasztalatok? Benzint vagy dízelt érdemesebb és miért? Érdemes megpiszkálni a motort hogy kicsit erősebb legyen? Ha igen akkor ötletek?
Ez egy nagyon jó autó! Nem hiába nyert ha jól emlékszem év autója díjat. Megpiszkálni egy motort sem érdemes nem hiába úgy adják őket ahogyan. Mivel szerintem a dízel traktorba való én a benzinest ajánlom.
2017. jan. 24. 16:44
2/20 anonim válasza:
dízel traktorba való xDDD
egy újabb nóbeldíjas
2017. jan. 24. 16:50
3/20 anonim válasza:
Igaza van traktorba való rendes autóba benzin kell. Tunningolni meg ilyen bonyolult autókat nem érdemes,csak ront a motor élettartalmán.
2017. jan. 24. 16:53
4/20 anonim válasza:
#1 sajnos a TOP8-ba se került bele.
2017. jan. 24. 16:54
5/20 anonim válasza:
14 éves gyerekek tesznek fel ilyen színvonalú kérdéseket.
A szívóbenzines 2.5-s 195 lovas automatán mit akarsz mégis tuningolni?
A kézi váltós dízelen biztosan lehet hangolni kicsit,bár a 440Nm-es gyári csúcsnyomaték nem tudom hova kevés.
Az mondjuk tény,hogy megkaphatná legalább a 2.5-s turbós Skyactive-ot.
2017. jan. 24. 17:11
6/20 A kérdező kommentje:
Nem 14 vagyok :D nem tuningolni akarom, azért írtam hogy megpiszkálni, csak jobbat akarok kihozni egy véleményem szerint nagyon jó autóból. És érdekelt lehetséges-e ennyi az egész
2017. jan. 24. 17:36
7/20 anonim válasza:
Nyilván meg tudod chipeltetni a dízelt, de akkor a garanciád megy a levesbe. Ezt érdemes figyelembe venned. Amúgy jó autó, de én egy erős benzinmotorral venném, kisebb az esély a szopórollerre.
2017. jan. 24. 17:53
8/20 anonim válasza:
Mi lenne, ha mondjuk előbb egy tesztvezetést megejtenél?? Amúgy meg a benzines az szívó, sokat nem javít a teljesítményen a chip, de amúgy is mi a bánatnak kell a motor élettartamát csökkenteni? Szerinted hülyék tervezik az autókat?
2017. jan. 24. 18:46
9/20 anonim válasza:
amúgy ezeket annyira már szerintem sem lehet tuningolgatni,ki vannak ezek már hegyezve....nem olyanok ezek a motorok mint az adagolós TDI ami nagy túlméretezéssel jött le a sorról....
2017. jan. 24. 19:01
10/20 anonim válasza:
Hát igen, ezt a tervezőgárdán kívül senki nem tudja, hogy a motorba belerakták-e azt az anyagot, amit egy esetleges chiptuning igényelne.
Nem tudom, esetleg van-e tervben a mazdánál valami sportváltozat, azt ki lehetne várni, bár nyilván komoly felára lesz. Én biztos nem nyúlnék egy új autó egyetlen alkatrészéhez sem, legalább addig, amíg a garancia lejár. Addigra úgyis kiderül, hogy szétugrik-e a technika a tuningmatyik alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!