1.9 TDi VW passatot erdemes tuningolni ha 90 lovas csak gyarilag?
Figyelt kérdés
Eleg szep allapotban is van, nem tudom hogy nekikezdjek-e.
Hany lora lehetne felhuzni, ugy hogy a motort ne oljem meg vele? (Nem pd hanem sima)
Penz nem szamit.
Nem azert mert gazdag vagyok hanem azert mert az automnak elek es mar ravertem par kilot a kulsejere, de a motort meg nem piszkaltam.
terveim igazabol: EGR off, lajtos chip, sdi veztengely, nagyobb csucsok.
Szethajtana a motort ez az atalakitas?
Hozzaertok valaszat varom, koszi 😀
2017. márc. 25. 17:02
1/5 anonim válasza:
Ha erősebb motort akarsz és van rá pénzed akkor érdemes.
Ha a korpa nem számít, akkor megbízható motor építhető belőle pár százezerből ami mondjuk közel 200 lovas.
3/5 anonim válasza:
Nem értem, ha a pénz nem számít, akkor miért nem veszel mondjuk egy GTI-t. Egy gyenge kocsiból építeni lehet nem éri meg. Hogy mennyi hozható ki belőle az csak a pénztől függ. Lehet igényesen is 150 lóerő, vagy lehet ingénytelenűl koromokádó szar is. Facebook csoportokba érdeklődj, ott vannak ilyen diesel tunerek, ha komoly teljesítményt akarsz ott vannak hozzá értő figurák
4/5 anonim válasza:
Azaz,úgyis kevés a füstifecske az utakon. És akkor azt mondják normálisak a tdi tulajok..
5/5 anonim válasza:
Vr6 turbo motor elfér bőven bennt és megfizethető na akkor nem sok ellenfeled lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!