Škoda favoritba alakítás nélkül beszerelhető a faiba henger, dugattyú?
Figyelt kérdés
Szeretett Favoritom nagyjavításra került, hibátlan karosszéria futómű, de a gyári motor meg éret a nagyjavításra.
Csak ma szembesültem a tény el h nem lehet már hozzá vásárolni új dugattyúkat, cs hengert, azt is cs cseh böl rendelve.. És eböl született a gondolat mivel a Fabia 1.4 motor a favorit blokk tovább gondolása hogy passzol e a henger , dugattyú hajtókar csere, illetve hengerfészek marás nélkül a gyári 1.3 as 136L blokk ba?
2017. szept. 22. 23:33
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyszerű észrevétel barátom , hálás vagyok h ennyire figyelsz a részletekre , biztos vagyok benne h precíz mester is v egyben :-) Kül a szöveg szerkesztőm javít át szavakat néha mind ahogy azt is :-) De bízok benne h ennek ellenére akinek kell meg érti a lényeget :-)
2017. szept. 26. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!