Opel Vivaróba hol kell a váltóolajat utána tölteni?
Figyelt kérdés
2001-es 1.9 DTI
Esetleg képpel, köszi.
2017. szept. 19. 22:07
1/5 anonim válasza:
Bocs, hülye kérdés lesz, de ha nem tudod hol töltöd bele, honnan tudod hogy utána kell tölteni? Általában a váltókat ma már úgy csinálják, hogy elvileg "nem kell olajat cserélni", én azért ha veszek használt autót, vagy amikor már sok km van benne, akkor cseréltetek.Most ezt a típust konkrétan nem ismerem, de mernék rá fogadni, hogy a váltó végén van a betöltő, ami egyben a nívó is.
Gondolom nem automata.
2/5 A kérdező kommentje:
Mert folyt belőle és most kevesebb van benne. Innen tudom :-). A váltókba pedig kell olajat cserélni. Jobb ha ezt betartod. A Vivaroba 30000 km után (gépkőny szerint)
2017. szept. 19. 22:55
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Biztos, hogy nem kell 30.000-ként cserélni, de néha tényleg nem árt, főleg ha elfolyt. De ez nem otthon megcsinálós meló. Főleg ha nincs aknád, nincs speciális eszközöd hozzá, és soha nem csináltál ilyesmit.
5/5 anonim válasza:
1-es vagyok. Na pont erre akartam kilyukadni. Ha elfolyt belőle, akkor előbb a folytonossági hiány megszűntetésével kellene törődni, nem pedig töltögetni. Nem zsíros ladák ezek már. Nem véletlenül van eldugott helyen ezeknél, nem arra vannak kitalálva, hogy öntőgetek, meg végigcsöpögtetem a leninkörűton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!