2002-és BMW 316i compact 1.8benzin. D fokozatban le fullad vissza rakom P-be es inditom utána mint ha semmi nem történt volna. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
BMW automata váltó hiba2017. aug. 5. 23:19
1/8 anonim válasza:
316i az csak 1.6-os
A 318i az már 1.8-as
A 320i meg egyértelműen 2.0-es ....
2/8 anonim válasza:
Szerintem az első tájékozódjon a BMW benzinmotorjairól mielőtt oktat. :)
3/8 anonim válasza:
Nem erted tezso, bmv sziv, eleterzes, ez premium
4/8 anonim válasza:
Nem szokott ciki lenni, amikor az 1.6-os swift letol? :D
5/8 anonim válasza:
Nem a motorral van a baj hanem az automata váltóval. Ez annak tűnik hogy valamiért rögtön felvált és ezért fullad le.
6/8 A kérdező kommentje:
Normális segítségekre vártam ! Nem tájékozatlan emberek hülyeségeire ! Aki értelmeset irt annak köszönöm!
2017. aug. 6. 19:02
7/8 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem szokott le tolni ! Mert nem versenyzem ! Es szerintem ha úgy is tennék meg enném.
2017. aug. 6. 19:04
8/8 anonim válasza:
Ez vezélés irányító elektronika nyavalya a baja ha le van húzva a Csati akkor vesz üzemmódban van és azért csinálja.
Swift nem tolja le max az új swift sport 1,4T-vél de ha ebbe is raksz egy turbot akkor ez Jobb.
Én is ilyet készülök venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!