Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy kocsit, de átírás...

Vettem egy kocsit, de átírás előtt ellopták. Ilyenkor mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Vettem (a nagynehezen összespórolt pénzemből) egy régi Swift-et, adásvételi megvolt, hazavittem, majd este ellopták. Rendőrségen holnap bejelentem.

Ilyenkor hogyan tovább?

Átíratni nem tudom, mert ugye nincs eredetvizsgám, de ha nem íratom át akkor megbüntetnek.

2017. szept. 16. 19:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos: ha repülőre ülsz szólj légyszi hogy melyikre, hogy tuti ne arra szálljak ;-)))
2017. szept. 16. 23:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Légy most erős. Meg ne próbálj magadba zuhanni, mert tuti, hogy melléesnél.
2017. szept. 16. 23:52
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Megbízható embertől vetted? Nekem gyanús, hogy az eladó lopta vissza.
2017. szept. 17. 00:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Mindegy hány kulcsot kapott, az eladó másolhatott belőle.
2017. szept. 17. 09:29
 15/19 A kérdező kommentje:

-2 kulcsot kaptam

-Sajókápolna

-Hiába hívok rendőrt. Itt ha nem folyik vér, akkor nem jönnek ki.

-Nyugi, soha nem lesz pénzem repülőjegyre.

-Voltam ma feljelentést tenni. Nem mondom hogy kiröhögtek, de nagyon kellett az egyiknek koncentrálni hogy leplezze.

Adtak egy papírt és azt mondták hogy kössek rá biztosítást, utána menjek be az okmányirodába és meséljem el mi történt, majd ott segítenek az ÁTÍRÁSBAN. Ezt nem hiszem el...

2017. szept. 17. 10:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Nehogy köss rá biztosítás! Úgysem lesz meg, így kidobott pénz lenne.
2017. szept. 17. 13:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Sejtettem, hogy Miskolc környéke lesz az...
2017. szept. 17. 13:39
 18/19 A kérdező kommentje:
meglett a kocsi 7km-re a falutól. Vagyis ami maradt belőle. Ha az alvázszám nem stimmelne nem hinném el hogy az én kocsim az. Bár... mikor megláttam a fémkupacot azt sem gondoltam hogy az valaha autó volt, nem hogy pont az én suzukim. Kibelezték és felgyújtották. 17.000 volt hazaszállíttatani, így most van itthon "valamim". Mostmár megengeditek a pálinkát? kösz.
2017. szept. 20. 20:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Tőlünk szerencsére csak egyszer loptak, de az betöréses lopás volt. Többek közt a 30 literes teli pálinkás kannisztert vitték. Na melyik a rosszabb? Világbajnok barack volt az az évjárat.
2017. szept. 21. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!