Vettem egy kocsit, de átírás előtt ellopták. Ilyenkor mi a helyzet?
Vettem (a nagynehezen összespórolt pénzemből) egy régi Swift-et, adásvételi megvolt, hazavittem, majd este ellopták. Rendőrségen holnap bejelentem.
Ilyenkor hogyan tovább?
Átíratni nem tudom, mert ugye nincs eredetvizsgám, de ha nem íratom át akkor megbüntetnek.
Ez szép extra speciális eset, de precedens biztos van rá.
Egyébként csak úgy mégis, azt írod este ellopták, tehát péntek este, és most szombat este van, de csak vasárnap akarod bejelenteni?
Csak nem kamu az egész?
Egyébként a rendőrségen el fogják mondani mi a teenedő. Ha meg az sem elég, akkro keress egy ügyvédet
Igen, pénteken vettem, itthon leraktam olyan 19:00-19:30 között. Utána 20:30-kor indultam dolgozni a szomszéd városba. "Kicsit" megszaladt a műszak így 10:30kor sikerült elszabadulni 9:00 helyett. Viszont 12:00-kor egy munkatársam szülinapi bulijára voltam hivatalos. Már nem is mentem haza, inkább segítettem neki készülődni. Erre mikor 19:00 után kicsivel hazaértem mint egy hulla, azt kellett feldolgoznom hogy nincs meg a kocsi.
Elfáradtam, itthon pálinkázok és belül sírok.
ilyenkor haladéktalanul be kell jelenteni a lopást. Azonnal be kell ballagni a yardra, és feljelentést tenni, nem pálinkázni.
valahogy nem életszerű.
Nem kell ügyvéd, hanem a rendőrségi jkv-val bemenni a kormányhivatalba, és bemutatni az adásvételit, és a lopás tényéről készült bejelentést.
Ott majd eldöntik, mi a teendő. Mivel Lesz jkv-d, nem kell fizetni.
Vasárnap reggel is megteheted a feljelentést, ha ma éjjel nem.
Ritka szerencsétlen ember lehetsz... menjél feljelentést tenni..
Amúgy igen, lopnak el Swifteket, én a sajátomat kamerával őrzöm míg nem lesz pénzem pajzsra, az egész technologia többet ér mint a kocsi, de miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!